Tack 2018, nu är jag officiellt redo för 2019!

WOW! Hur har tiden gått så här fort egentligen?! Känns som att hela 2018 har gått blixtsnabbt för mig.
Jag har känt mig otroligt tacksam många gånger under år 2018. Hur livet har tagit mig jag är idag. Jag har haft ett väldigt mysigt och lyckligt år, mer än vad jag kunde begära. Höjdpunkten under 2018 var såklart ögonblicket när vi fick lilla Zelda. Hon tillför med så mycket glädje av att bara finnas i våra liv. Jag trodde att jag var lycklig tidigare men jag är ännu lyckligare nu, jag visste inte att man kunde bli så här lycklig.
Jag älskar verkligen mitt liv som mamma. Vi lever fortfarande i bebisbubblan sen Zelda kom till oss. Det är ändå nästan 10 månader sen. När går den över? Går den nånsin över? Haha.
Hela 2018 har jag lagt all min tid och omsorg till min dotter. Hon som jag älskar mer än allt i hela världen. Jag hoppas att jag kan fortsätta att ha den här möjligheten till att finnas här för Zelda under hela hennes första barna år. Att tillvaron tillåter det. Nu är jag så otroligt tacksam!

Under 2019 kommer vi säkerligen att ha det lika mysigt om det fortsätter så här. Den enda stora planen vi har är att flytta till ett större boende. Sedan önskar jag bara god hälsa och glädje i livet. Jag vill inte sätta upp för många ”att göra” planer som jag annars har varit duktig på, vi får ser vad livet tar oss helt enkelt. Jag så himla rädd om min lilla tid jag har nämligen. Tiden går ofantligt fort när man har barn. Det gäller att hänga med Zeldas utveckling här! Jag vill inte se tillbaka i framtiden och ångra det sen om jag skulle missa något, för att jag kan inte ta tillbaka tiden igen. 

Just det, Bill har bestämt sig för plugga till civilingenjör (inom produktutveckling) under hösten! Han kommer fortfarande att ha sitt företag på sidan av sina studier men han kommer inte att ta på sig för stora projekt bara. Jag är så himla glad för Bills skull. Att han kom på vad han ville göra med sitt liv. Det är aldrig försent hur gammal man än är. Man ska alltid följa sina drömmar och drömmar kan ändras! Han kom på det här efter han fick sin 3D-printer av mig i födelsedagspresent. Hur kul är inte det?!

Gravida jag, så förväntansfull. Jag gick och tänkte varje dag hur Zelda ser ut.

Efter första natten på BB, Hon är verkligen världens vackraste barn i våra ögon. 

Zeldas första påsk! 

Jag njuter av mitt liv som mamma! 

Så käääär i min lilla dotter. 

Zeldas första midsommar! 

Zeldas första utlandsresa! Vi reste med henne till Monaco, Nice, Cannes, Grasse och St. Tropez. 

Zeldas första höst. 

Zeldas första lek i ett bollhav! 

Bloggen och Baggiz fyller 10 år! 

Zeldas första kontakt med snö! 

Zeldas första jul och träff hos självaste jultomten! 

________________________

Det har varit mycket kring Zelda Zelda Zelda Zelda Zelda under hela året som har varit. Det är som sagt hur mitt liv ser ut idag. Åh, vad jag har många roliga framtidsplaner med våra barn. Saker som jag längtar till att få uppleva och göra med dem. Resedestinationer kommer att bli annorlunda, vardagsaktiviteter kommer att bli annorlunda och livet kommer att bli såååå annorlunda för att jag har andra prioriteringar nu än tidigare. Livet är verkligen underbart! 

Ta hand om er kära vänner! Jag hoppas att alla era önskningar och mål går i uppfyllelse under denna år. 

16 kommentarer

 1. Jag väntar mitt första barn 2019 och blir alldeles varm av ditt inlägg. Hoppas jag också får en lång tid i bebisbubblan.

 2. Det är SÅ roligt med massa bilder!!! Tack och gott nytt år fina du.

 3. Wow vilket år du har haft. Hoppas 2019 blir spännande.

  För min del kommer det bli ett stressigt år. Mina chanser att starta eget e borta nu tyvärr då jag blev avstängd från arbetsförmedlingen då jag inte uppnår 25% arbetsförmåga enligt deras krav. Får hoppas på en smällfet tipsvinst el nåt.

  Men jag blev med xbox one s häromdagen så nu spelas de tills tummarna går av 🤣🤣🤣 kompisen fick en smällfet blåsa på tummen 😂

  Blås inte bort idag ❤

 4. Er familj är så fin!!

 5. Civilingenjör är en tuff utbildning och mitt råd som civilingenjörsstudent är att alltid se till att ligga i fas. Första veckorna är viktigast! Börjar man hamna efter är det jättesvårt att ta ikapp. Önskar er alla tre all lycka till under 2019 ♥

 6. Vilka fina bilder och minnen!
  2018 var ett av mina värsta år men det hände ändå väldigt bra grejer i det hela. Blir jätteglad av att se att det har varit bra för dig!

  2019 kommer att bli spännande tror jag. Så kul att vi båda flyttar till något större! Tycker också att det är superkul att Bill valde den inriktningen. Jag läste liknande och kan inte säga något annat än att han har gjort ett bra val!

 7. Älska detta inlägg! Så mysigt med massa bilder, skulle vara kul om du hade mer bilder till dina inlägg<3 Jag är glad för dig att du haft ett så bra år och jag hoppas att detta blir lika bra!! Stor kram x

 8. Håller med ovanstående, mer bilder i dina inlägg. Blir genast roligare att läsa bloggen. ❤

 9. Gott nytt år fina du ♥️ ska bli spännande att följa dig även det här året 😊♥️♥️

 10. Vilken månad åker ni till Thailand?

 11. Gott nytt år fina Foki och till din familj! Det är så kul att du delar med dig av Zeldas utveckling och bilder. Minns du min komentar när du berättade om att du var gravid? Typ ”äh det kommer gå så långsamt och kännas som evigheter innan Zelda föds” men nu känns de som de var igår typ, tiden har gått så fort! 😊

 12. ” Man ska alltid följa sina drömmar och drömmar kan ändras!”
  Tack för dessa ord. Om du bara visste hur mkt jag var i behov av att höra dem just nu, när ingen i min närhet riktigt stöttar mig i mitt val. Det värmer i hjärtat. Tack! Stor Kram!

 13. Gabriella Andersson

  Wow hon har ändrats så mycket på så kort tid <3 Zelda är ett barn som jag verkligen dö för haha, så gullig!! Älska att det fanns med massa bilder i inlägget!! STOR kram till er alla.

 14. Vad roligt! Jag fick min andra dotter 2018, så det året kommer alltid vara speciellt för oss med <3

 15. Härliga bilder

 16. Zelda är verkligen dödssöt!!! 😍😍😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *