Gott nytt år!

Gott nytt år bästa cybervänner. 

Hur har ni firat nyår? Jag önskar er alla ett fantastiskt kommande år!
Själv har vi haft ett väldigt lugnt nyår. Vi firade ihop med våra käraste vänner Magnus och Helen som också har en liten bebis. Vi åt middag och kollade på fyrverkerier ihop. Det blev hummer, skagen canapé och helstek kalkon med tillbehör. Till Bill gjorde jag vegetarisk canapé och gyros med stekt ris och tillbehör. Bill nämnde häromdan hur han saknade Grekland och ville äta gyros. Så jag gjorde en vegetarisk version till honom. Det blev lyckat! Vi hann dock aldrig med efterrätten, pannacotta och blåbärspaj var det på menyn.

Vi skrattade med våra vänner om hur livet ser så annorlunda ut för oss idag med en bebis i bilden. Medan grannen hade fetfest med jättemycket folk och högt unz unz musik dansade vi runt i vardagsrummet med våra bebisar i famnen och musik på låg ljudnivå. Under middagen vaggade vi våra bebisar mellan varven och bytte bajsblöja. Tillvaron kan se mycket annorlunda ut genom olika faser i livet. Vilket gör livet otroligt spännande och roligt när man tänker efter. Vi har gjort allt det där som man kunde göra utan barn. Nu känns livet väldigt mättande och tillfredställt för vår del på något sätt. Jag ser så mycket framemot vad framtiden kommer att överraska oss med. Vad tror ni om hur era liv kommer att se ut om fem år t.ex? 

Idag har vi lekt och myst hela dagen med lilla Zelda. Det är så här som vi vill att resten av året ska se ut. Nu ligger vi alla tre i sängen, Baggiz är fortfarande hos sin farmor. Zelda sover, det är ganska fascinerande hur Zelda kan navigera till sin napp om hon tappar den i sömnen. Med stängda ögon och allt. Bill kollar på en komedifilm från sin telefon och skrattar för sig själv, jag läser ikapp mina studier och skänkt lika mycket pengar till varje välgörenhetsorganisation som jag nämnde tidigare. Bra start på året!!!

Tack för att ni har hängt med mig under hela 2018 kära ni! Jag hoppas att vi kommer att ha lika trevligt under det här året också. 

4 kommentarer

  1. Gott nytt år till er! 🙂
    Vi firade också första nyårsafton med våran son. Var hos vänner som också har små barn så det blev en väldigt rofylld och lugn afton. Helt perfekt! Det är verkligen skillnad från dom förra nyåren, men jag föredrar en lugn kväll med efterlängtad bebis än rajraj hela kvällen. Vi somnade 00:15 och var så nöjda med tillvaron. Nu är vi föräldrar och lever ett annorlunda liv, men så perfekt ändå! Detta år ser jag verkligen fram emot. Nya spännande kapitel med lilla sonen som får upptäcka världen med oss! 😀 Så härligt!

  2. Gott nytt år! ❤

  3. Gott nytt år!

  4. Jag njuter av alla bilder du lägger upp, så roligt!! Tack för detta år Foki, och jag ser fram emot vad din blogg åstadkommer detta år:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *