Vår lilla jul

Finaste ni, 

Hoppas att ni har haft en underbar jul och vi önskar er en god fortsättning! Nyår är bara en helg bort! 🙂 

Själv har vi haft en lugn och underbar jul jag och min lilla familj. Zeldas första jul har varit så perfekt som det kan bli. Vi myste, vi åt gott, vi spelade sällskapsspel. Zelda satt bara där och var så himla snäll. Vet inte om det var pepparkakorna som hon fick smaka som gjorde att hon blev så snäll, haha. Men Zelda höll oss sällskap och bidrog med så mycket glädje av att slänga iväg lite leende här och där. Hon är så underbar vårt lilla barn.

I år har vi sagt att vi vuxna inte ska ge varandra så mycket i julklappar eftersom vi ska åka på semester till Thailand snart. Vi kan lägga extra resurser där istället tänkte vi. Jag och Bill gav varandra ingenting men vi ska hitta på en mysig aktivitet tillsammans när det passar oss båda. Sedan har jag skänkt 10,000kr till läkarmissionen – Panzisjukhuset som ni bl.a. föreslog. Dock fick jag lite dåligt samvete eftersom jag ville hjälpa fler organisationer när jag fick läsa om så många fina välgörenhetsorganisationer som ni tipsade om. Mitt hjärta skrek. Det är så himla många människor och djur därute som behöver all hjälp som de kan få. Jag vet att jag inte kan hjälpa alla. Men jag kan göra så gott jag kan. Till nyår ska jag skänka mer pengar till Giving people, barncancerfonden, WWF och till våra hemlösa i Sverige. Det blir ett bra start på nyåret tycker jag! 

Önskar er en underbar dag finaste ni, nu ska vi fira jul nr 3! Lyxigt att vi får fira jul så många gånger. Kan tänka mig att barnen älskar det här när de får öppna julklappar fler dagar än bara på julafton! Haha.

8 kommentarer

 1. Å vad roligt med massa bilder!! Så fina bilder, tack för att du delade med dig!

 2. Åh så underbart gjort av dig! Låter som att ni har haft en väldigt bra jul! Hur såg julbordet ut för Bill?
  God fortsättning!

 3. Så mysigt ni verkar ha haft det!! ? Du är verkligen en sån underbart godhjärtad person! Kram och god fortsättning!

 4. Pengarna kommer till glädje för många. Ja nu närmar sig resan med stormsteg. Kan skicka en snöboll med posten ??

  Kram å ha de så bra ❤

 5. Åh va mysigt det låter och så fina bilder! Zelda är så söt och antar att hon är så snäll för att hon har en så underbar familj ♡
  Hoppas ni får en bra fortsättning ☆

 6. Vad fina bilder. Snart är året slut .passar på att önska dig ett gott nytt år. ???

 7. Kul med en liten bild bomb! Mer sånt<3

 8. Mitt tips är att ge pengar till organisationer som inte lyckas samla mycke pengar. WWF och barncancerfonden, hjärt och kärl får mest pengar av oss i Sverige! Hellre ska du skänka till organisationer som är på plats i andra världsdelar där de5är brist på de mest viktigaste förnödenheter, att vara cancer sjuk eller hjärt och kärlsjuk är en ynnest i norden där du får all tänkbar vård som finns!
  Andra världsdelar har människor som saknar tillräckligt med kläder, vatten, leksaker överhuvudtaget ?? mat, sjukvård, tak över huvudet och jobbmöjligheter. Jag tänker mig att det är JUST DEM som behöver hjälp… inte oss så har det bra i Europa
  Med all respekt för allas åsikter, är detta min egen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *