Snart hos tomten

God morgon solstrålar! ❤️

Har ni sovit gott? I skrivande stund är vi på väg till Finland. Vi bråkar om vilka låtar vi vill lyssna på här i bilen, haha. Vi har en lång väg minsann. Förövrigt har vi väldigt mysigt och trevligt. Vi skojar och skrattar mycket trots att vi vaknade 5 imorse. Vi bör vara trötta egentligen men konstigt nog är vi superpigga!

Jag sitter i baksäten med Zelda och håller i hennes hand, kan inte låta bli att le när jag tittar på henne. Förstår inte hur vi har lyckats skapat ett sånt fint barn, hon är verkligen världens vackraste i mina ögon. Tänkt att alla föräldrar känner så om sina egna barn, det är så himla fint tycker jag.

Zelda vill även hälsa till er cybermostrar och morbröder att hon har kul på sin lilla roadtrip. Hon underhåller sig själv med hennes böcker och leksaker. Hon har somnat i omgångar för att det är ju så skönt med de sövande vibrationerna i bilen. De säger att barn älskar att sova i bilen. Det var inte så för Zelda tidigare men nu börjar vi faktiskt tro på det!

Jag uppdaterar bloggen och Instagram som vanligt idag! Tänkte att ni kan hänga med oss till tomten virtuell om ni vill. Jag kommer att ta internetfri dag imorgon under julafton istället.

Julkramar från oss underbara ni, önskar er en härlig dag. 

5 kommentarer

  1. Haha roligt, sitter på bussen och håller min lilla ettåring i handen och tänkte precis typ detsamma 🙂 Att hänga med henne och storebror är oslagbart. God jul till fina Zelda!

  2. Vad mysigt! Men hänger inte Faya och alla med??

  3. Tur att hon gillar att åka bil. Önskar en trevlig dag ❤

    God jul! ❤

  4. Du skulle uppdatera under dagen. Hoppas resan gått bra! Tänkte då du inte uppdaterat mer.

  5. Åh hoppas ni hade en fantastisk dag ???

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *