Real Christmas Spirit

Älskade ni! 

Brrrrr det var en kallt dag att strosa runt i Tomtens by. Minus 24-26 grader (beroende tid på dygnet) är det här uppe! Men trevligt hade vi, även om vi missbedömde temperaturen och inte var rätt klädda, haha. Jag och Fay klarade oss utan problem såklart. Vi är vana. Zelda verkade också vara chill mot kylan men Bill däremot, stackars honom. Oj vad han frös! Kolla Bills ansiktsuttryck på bilden nedan. Han blev jättechockad av kylan, haha.

I skrivande stund är vi på väg hem. Vi har precis lämnat SantaPark. Har varit på två olika ställen idag, Santa Village och SantaPark. Jag har uppdaterat min Instastory under dagen vad vi hade för oss och tagit massor bilder som jag ska lägga upp lite senare ikväll. Ska även berätta lite mer om olika ställen, vad är skillnaden, vad man ska tänka på. Ifall ni vill hälsa på tomten i framtiden. När Zelda är minst 3 år kan jag tänka mig att hon skulle gilla det här stället jättemycket. Vi ska se till att åka tillbaka med henne igen. Det är jätteenkelt att köra över gränsen från där mina föräldrar bor.

Hoppas att ni har haft en lika underbar dag.
Mysiga kramar från oss. 

4 kommentarer

 1. Livsregel nr 1: Kolla alltid temperaturen innan du går ut! Visar den på ca -25 grader så har man INTE keps på huvudet!!!! ?
  /Umebo, bara -20 idag! ?

 2. ? stackars Bill. Hälsa att de e klokt att klä sig varmt så han slipper frysa ? ❤

 3. Cassandra

  Vilken fin bild!

  Riktigt kul att du uppdatera mycket nu efter din ”break”.

  Har så roligt och har en fin jul<3

 4. Erics och Smillas Farmor

  De som kommer från Norrland kan klä sig i alla väder. De som kommer från övriga Sverige kan inte klä sig i något väder. Hoppas att Zelda får Norrländska vanor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *