Sista dagen att förbereda julen

Tjohoo älskade cybervänner! 

Vad gör ni? I skrivande stund inväntar vi Fay som är här närsomhelst, vi ska åka till det andra huset där vi alltid firar alla våra högtider och ska förbereda inför julen. Vi ska transportera dit alla matvaror, packa in allt i kylen och matkällaren. Vi har bara idag på oss att förbereda eftersom imorgon kommer vi att åka till Rovaniemi som ligger i Finland för att hälsa på tomten.

Åh, så kul med Zeldas första jul och hon firar den här i poolcirkel, träffa tomten, klappa Rudolf och leka i snö. En idyllisk och underbar första jul. Jag hoppas att vi alltid kan ge Zelda minnesvärda jul varje år framöver, oavsett var vi än befinner oss i världen. En högtid som Zelda kommer att räkna dagarna till. En tradition som skapar fina och glada barndomsminnen. När Zelda blir lite större kommer vi att baka lussebullar, pepparkakor, bygga pepparkakshus och klä granen tillsammans. Hur mysigt är inte det? Jag har alltid älskat jul men julen är mycket roligare nu när jag har barn. Så underbart!

Sen vill jag även tacka er så himla mycket för komplimangen för håret. Jag ska hälsa till Fay så mycket att ni gillar resultatet. Hon kommer att bli superglad. Vad snälla ni är. Hoppas att allt i era liv går i uppfyllelse!

Ha en underbar dag! Julkramar från oss! 

6 kommentarer

 1. Min svägerska visste inte att det fanns en tomteby i Finland och blev superglad när vi visade henne bilder på nätet, haha! 🙂

 2. Tiden räcker ju inte till som vanligt. Kan man gömma alla saker under sängen (adhd-städa) å låtsas att man e klar? Jag slipper besök i alla fall. Är med vänner i år då flera i familjen jobbar julafton. Så jag slipper pressen att ha super städat hemma.

  Hamnade på ortoped akuten igår efter en halkolycka för 11 dagar sen då jag fortfarande var röd, blå, svart på benet. Hade visst en mindre fraktur. Hoppsan. Hur man nu kan traska runt med en mindre fraktur så länge. Men den har börjat läka så de behövs ingen behandling. Men ska inte hoppa studsmatta i alla fall 🤣😜

  1. Åh nej, hoppas det inte gör för ont? Krya på dig. ♥

   1. Åh tack ❤❤❤ nej det e en mindre fraktur på mediala malleolens spets. Det känns bara ömt. För den som inte kan anatomi så innebär det en fraktur på skenbenet i höjd med fotleden på ena kanten som sticker ut. Det läker av sig självt utan gips.

  2. Åh! Fina underbara du, krya från oss! Zelda skickar med bebisar pussar och hälsar till sin cybermoster att hon ska krya på sig.

   Kramar från oss <3

   1. Ni e så snälla ❤❤❤ massor av kramar tillbaks.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *