Ångerfull pappa

Igår tyckte jag att Bill var underbar och lite jobbig på en och samma gång. Vi hade kommit överens om att inte ge Zelda några julklappar i år eftersom hon är ändå så liten. Sen köper vi saker till Zelda hela tiden och familjen kommer säkerligen att ösa på med presenter. Extra sparpengar från oss till Zelda för hennes framtid känns som det bästa alternativet. MEN i förrgår var Bill så ångerfull över att vi inte ska ge Zelda några julklappar i år.
– Det är ju Zeldas första jul. Jag vill inte ha det som minne att jag inte gav något till min lilla dotter, sa han.
Oh lord, haha. Jag lyckades inte övertala honom till annat heller. Vi struntade i att åka till Ishotellet igår och åkte mot andra hållet istället. De har hyfsat stora leksaksbutiker i Boden och Luleå nämligen. Vi köpte böcker, hoppgunga, aktivitetsleksaker, badleksaker, bilar, nallar och mycket mer. Vi kom hem med en hel säck med julklappar. Lite onödigt kan jag tycka. Sen kom jag på att Zelda inte har några leksaker och böcker här hemma i Lappland så vi kan lämna allt och behöver inte släpa med det till Stockholm.

Bill är så rolig ibland, jag vet inte om jag bör vara frustrerad på honom eller inte. Vi kom liksom överens tidigare hur vi skulle göra men samtidigt är det så fint att kan har mycket samvete för en sån ”liten” sak. Som tydligen är inte så liten för honom.
-Även om Zelda inte kommer att komma ihåg huruvida hon har fått julklappar av oss eller inte så kommer jag att komma ihåg det, sa han. Nåja, Bill är i alla fall världens bästa pappa till mina barn. Kan verkligen inte begära en bättre man än honom. 

4 kommentarer

  1. Nämen att välja det istället för
    Ishotell!! Haha vad rolig han är!

  2. Hon lär ju inte minnas sin första jul med tanke på miljön och överkonsumtion så hade det vart bättre med något litet hon ändå haft nödvända av? Vill inte vara någon moralpolis
    God jul

  3. Så söt han e. ❤ Bra att ha leksaker i Lappland oxå så slipper ni släpa med jämt. Sen slipper han ju frysa en natt på ishotellet 🤣

    Kram min fina cyberfamilj ❤

  4. Jo men det var ju en fin tanke. Jag håller med dig om att det känns lite onödigt men jag kan tycka att en fin nalle, gossedjur är ju kul att få, för såna kan ofta hänga med hela livet och då har de just ett minne från första julen för resten av sitt liv. Jag har en nalle som jag fick när jag föddes, den har jag än idag, vid min sida av sängens bord och är ett fint minne från min far. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *