Ses igen under helgen!

God nattizzz mina zybervänner, 

Hoppas att de senaste dagarna har varit fina dagar för er. Under helgen som var har jag och min lilla familj umgåtts och myst massor. Vi var ute på promenader, julhandlade, köpte nya julbelysningar till granen eftersom de gamla som jag köpte för något år sen slutade fungera. Zelda besökte en allmän lekplats för första gången i söndags, hon var så himla glad när hon fick träffa och se andra barn. En liten pojke på tre år var så himla förtjust i Zelda. Pojkens mamma berättade att han är ensambarn och har tjatat om att han vill ha en ”bebis”, Åh, sötnöt. Pojken lekte med Zelda. Han gav Zelda kramar och pussar. Zelda tyckte att det var minst lika kul. Hon skrattade och skuttade hela tiden. Vi ska börja ta Zelda till allmänna lekplatser fler gånger och öppna förskolan! Hon börjar blir så social och vill leka med andra barn. Sen är barn så fina och underbara med varandra att jag blir alldeles varm och bubblig i hjärtat att se dem.

Jo, jag vill också meddela er att jag ska ta ledigt från bloggen fram till helgen. Ja, ni har säkert märkt att jag har inte bloggat så mycket. Vi alla mår bra här hemma, det är mycket skratt och glädje trots att både jag och Bill har mycket att göra. Vi vill bara prioritera det viktiga just nu och på varandra utan att tänka på mer. Vi vill hinna umgås med varandra och mysa mycket mellan varven.

Jag önskar er en fortsatt underbar vecka så ses vi under helgen! 

5 kommentarer

  1. Ta de lugnt så ni hinner med allt. Tiden vill ju aldrig räcka till har jag märkt. ❤

  2. Ha en fortsatt fin vecka Foki 💗

  3. Inte långt kvar till helgen nu =) ha en fin vecka

  4. Ta hand om er!!

  5. Ta hand om er och ha en fin helg! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *