Mycket att göra bara

Hey finaste ni, 

Svärmor ringde igår och frågade om något hade hänt för att jag inte har bloggat. Jag och Bill har haft mycket att göra bara. Snart åker vi till Thailand och jag har lite saker som jag måste förbereda inför jobbet. Min f.d. advokat har ställt till med ett par legala ärenden genom att hota min kollega som han har rekryterat till företaget tidigare, detta ledde till att kollegan inte har genomfört sitt arbete som i sin tur ställt till med problem. Jag har pratat med polisen om det men måste själv ta itu med ärendet när jag åker till Thailand. Nu finns det inget mer som den där personen kan göra, det här är ”sista droppen” kan man säga. Jag blev verken förvånad, besviken eller berörd. Känns som att jag är härdad nu efter många liknande incidenter. Sånt är livet, ibland möter man fel människor på vägen. Antingen kan man tycka synd om sig själv eller bemöter problemet så gott det går, ta det som en lärdom och gå vidare i livet.
Jag haft lite att göra med plugget också. Läser mina kurser ganska intensivt nu för att kunna ta det lugnare när jag är i Thailand. Blir oftast fast i böckerna på dagarna för att det jag läser just nu är så himla intressant.

Igår var vi på BVC, Zelda fick vacciner inför resan. När vi kom hem kände jag mig jättesjuk. Hade ont i lederna och feber. Jag var så rädd att Zelda skulle få biverkningar av vacciner hon fick men det var tydligen jag som fick ta det istället. I natt hade jag feber och frossa. Ena sekunden svettades jag, sen frös jag så att hela kroppen darrade och kurade ihop mig under täcket som en boll.

Idag mår jag bättre. Från att känna mig döende är jag förvånansvärt pigg just nu. Har lite halsont men ingen snuva eller hosta, skönt! Känns som att mitt immunförsvar är helt rubbat. Får nog börja med mina ingefära-shots varje morgon igen

Hur mår ni? Har det hänt något spännande för er på sistone? Berätta! 🙂 

14 kommentarer

 1. Ja man undrade ju lite varför det var så tyst i bloggen:) Men skönt att höra att ni är ok! Jag har också haft feber i veckan men pga mjölkstockning. Så nu är vi tillbaka på ruta ett med att sluta amma.

 2. Glad att du mår bra<3 Blev orolig då du inte uppdaterade. Jätte fin bild på dig och Zelda!! Så söta båda två.
  Har det så jätte kul på er resa, ta hand om er. STOR kram xx

 3. Åh så tråkigt att det uppstår problem igen. Hoppas att allt löser sig och att ni blir friska snart!

  Jag har precis blivit klar med min första vecka på jobbet. Trivs verkligen! Dessutom har Joe köpt en flygel idag så det har spelats musik hela kvällen. Ser fram emot helgen nu!

 4. Hoppas era problem löser sig Foki. Krya på er allihopa och har en bra helg!

 5. Hur fungerar det att studera samtidigt som du är hemma med Zelda ? Kan du inte berätta ! Läser du heltid? Pluggar själv ekonomi samtidigt som jag är föräldraledig, och tycker det är svårt att få ihop det! Så alla tips mottages tacksamt !

 6. Hoppas allt löser sig med företaget oxå! Fy på den som skapat så mycket oreda för dig. Ta hand om er<3

 7. Tråkigt med alla motgångar som ni har. Hoppas de blir bättre snart. Själv blev jag aldrig sjuk så nu får ni tillfriskna snabbt så ni får njuta av resan ❤

  Ville bara säga att ditt schampo å balsam e busbra. Mitt hår var glanslöst å torrt när vi sågs. Efter jag tvättat håret blev håret mjukt å glansigt. Fick ingen klåda alls. Få schampon funkar för mig men oljebaserat funkar bäst. Så de passar klockrent för mitt hår.

  Tack! ❤

 8. Usch, vad trist att det varit hick-ups igen 🙁 inte lätt det där. Men så är det tyvärr här i livet, jag tror dock att man lär sig nåt av varje motgång i livet och när det blir medgång så uppskattar man det ännu mer. Lycka till med resan också!

  Underbar bild på er två ♡ sötaste Zelda

  Själv har jag mest varit inomhus och chillat med Netflix idag, då min tvättid visade sig vara imorgon och inte idag. Nyrenoverad lägenhet, dock gammal bokningssystem och tvättstuga. Men snart ska den också renoveras, yay 🙂

  Igår var jag på julfest med hela Klarna, vi hade hela Fou-Rose klubben för oss själva från 17-23, efter det blev ”vanligt” folk insläppta, hehe. Höjdpunkten för mig var nog karaoken då alla stämde i samtidigt på gamla 90-00 tals låter.. så kul! Dock drog jag hem redan vid 20, trött och lite ont i fötterna. Blev dock lovad footrub då jag kom hem, borta bra men hemma bäst!

  Kraaam ♡♡♡

 9. Krya på dig!
  Jaha visste inte att du pluggade. Vad pluggar du? 🙂

 10. Asså Foki vad ska jag säga, du är en sådan stark 💪 kvinna och tar det så bra. Älskar verkligen hur du hanterar allt! Det är beundransvärt att se och det ger mig så mycket inspiration till att förbättra mitt tänkande på det viset som du gör. ”Antingen kan man tycka synd om sig själv eller bemöter problemet så gott det går, ta det som en lärdom och gå vidare i livet.” Så positiv! ❤ Du är såå klok Foki och vi har din morsa att tacka för så mycket av det. ❤😊

  På din läsarträff hade jag en egen foto träff nere i Malmö tillsammans med Emelie Ohlsson och Gabriella Soutine som jag nämnde lite till dej i mailet. Det var verkligen en inspirerande dag med fullt av pepp och kärlek. Jag fick verkligen komma ut ur min comfort zone på riktigt. Ända sen dess har jag gått med värsta glädjen i mig att ”jag vågar” man vågar mer än vad man tror, precis som vi brukar säga till barnen på förskolan när de säger att de ”inte kan” samma gäller ju oss vuxna 😂

 11. Åh nej, hoppas vi inte råkade smitta dig förra helgen… du träffade så många personer trots allt…! 🙁
  Krya på dig, hoppas det känns bättre snart. ♥

 12. Löser det sig eller finns det något vi kan hjälpa dig med?

 13. Glömde fråga!! Hur gick det med 10.000 till välgörenhet? Blev det av eller inte?:)

 14. Man blir alltid så glad av att läsa din blogg! Du är så positiv, alltid! Det smittar verkligen av sig!! 😄
  När är det ni ska till Thailand och var? Vi åker nu i januari. Du har säkert fullt upp och vill vara med din familj osv när ni åker dit, men om man råkar vara i närheten av varandra skulle du ha tid att ta en fika eller något? 😊 förstår verkligen om det inte finns tid och möjlighet, bara en tanke som dök upp att vi ska dit samtidigt 😄
  Kram kram ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *