Zeldas första sen middag på restaurang

God kväll älskade cybervänner! 

Vi kom hem precis. Har varit ute ”jättesent” med Zelda ikväll. Vi åt middag på en Iransk/Persisk restaurang med Bills barndomskompis. Det är så himla fint att de har bra kontakt än idag. Vi åkte hem från restaurangen halv 9, haha. Efter klockan 8 på kvällen är det ”jättesent” för oss helt plötsligt sen vi fick vår lilla bäbiz. Det är nog första gången som vi äter middag ute såhär sent med Zelda också. Det gick bra faktiskt, hon åt samtidigt som oss och hade alltid något gott att tugga på. Sen är det lättare när både jag och Bill är med varandra då kan vi alltid turas om att ta Zelda så att båda kan äta. Zelda är såklart alltid trött och otålig på slutet men vi är numera rutinerade och duktiga på att packa ihop snabbt och sedan bege oss hem. Två trevliga timmar fick vi på restaurangen i alla fall.

Nu sover lillan och jag ska nog ta ett varmt och mysigt kvällsbad. Kanske se en film med Bill efter badet innan läggdags om inte Bill är för trött.

Hoppas att ni har haft en underbar dag och ha en fortsatt underbar kväll, 

11 kommentarer

 1. Så mysigt ❤

 2. (Yay, persisk mat! <3)

 3. Åh, låter som ni hade en helmysig kväll tillsammans! <3

 4. Vart ligger den här restaurangen? Låter jätte gott med persisk mat 🙂

  1. Tehran Grill ligger bland annat på Söder och i Vasastan, bägge är goda. 🙂 Vill man åka lite längre ut så kan jag rekommendera Vanak som finns i Akalla, där har jag ätit ofta. ♥

 5. När kommer din flaska med Glacial släppas? Älskar färgkombinationen då den ser precis ut som bubblig/fizzy pop godisarna som är mitt favoritgodis!

 6. Viktoria

  Undrar lite varför du inte skrivit något på tre dagar nu.

 7. Gabriella

  Är det något som hänt er?? Du skriver inte mycket nu för tiden?:)

 8. Tycker också den ojämna uppdateringen börjar bli dryg. Förstår att det är viktigt med familjen men tycker att isåfall kanske säga att du bara bloggar varann dag eller liknande? nu vet man ju aldrig när det uppdateras vilket ger frustration.

 9. låter supermysigt och gott? vart har du köpt din fina rosa stickade tröja förresten?? såg även att du hade en lila för nått inlägg sen! Dela gärna med dig affärerna hihi?❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *