Oförglömlig dag

Åh, Jag kan inte sluta le och svävar högt bland molnen just nu. Känns så overkligt att jag äntligen fick träffa några av mina cybervänner i verkligheten. Alla är så underbara och godhjärtade. Jag vet inte vad jag har gjort som förtjänar så fina cybervänner. Jag ville gråta när alla kom in och satte sig runt bordet för att jag har verkligen sett framemot den här träffen. Jag fick prata lite med alla men det kändes ändå som att tiden inte räckte till. Jag vet att alla är ”främmande” människor för mig men ändå inte. Vi hade så mycket att prata om, som ett gäng gamla vänner som inte har setts på länge. Det var så naturligt för oss att umgås, som att vi aldrig hade gjort något annat. Tjejerna har följt bloggen länge och haft koll och jag kommer ihåg vad alla hade sagt och skrivit bland kommentarerna så jag är lite insatt i deras liv ändå, hehe. Tjejerna kom även bra överens vilket var fint att se.

Jag ville inte gå från restaurangen trots att jag behövde vara hemma för familjemiddag vid 17:00. Men jag var hemma på sekunden! Kom på nu när jag kom hem att jag har tagit för lite bilder från träffen! Fick två bilder som servitrisen hjälpte oss att ta på slutet. Men jag lyfte verkligen inte upp min telefon en enda gång under lunchen. Min tid med alla läsare var så värdefull för mig att jag inte hade tid att uppdatera Instastory ens, haha. Jag tänkte faktiskt att jag måste ta många bilder som minnen från träffen men jag var så upptagen med att umgås så inget annat spelade roll under den stunden. Nästa gång får jag se till att komma ihåg att ta mycket bilder helt enkelt, för att det är utan tvekan roligt att se tillbaka vad vi åt eller bara fånga glädjen på bild.  

Tack till alla som kom, att ni tog er tid att komma till lunchen. Vissa av er har rest långt och fått vakna extra tidigt för att hinna med flyg eller tåg. Ni har gett mig något så värdefull idag och det är några timmar av er tid. Ni är glitter och solsken i mitt liv. Vad ni har förgyllt min lilla dag! Jag måste verkligen ordna fler läsarluncher. Det här var hur trevligt som helst! Det är fler av er som jag vill träffa.

Vi åt asiatisk julbord på East som ligger i Stureplan. Det stod mellan East eller Berns asiatiska. Någon av er frågade om jag kunde skriva vad jag tyckte om maten. Det var såklart jättegott men jag har inget annat att jämföra med än i dagsläge. Jag och Bill ska nog testa Berns asiatiska nästa gång på deras asiatiska julbordsbuffé, så kan vi jämföra. 

20 kommentarer

 1. Tack för en oförglömlig lunch finaste Foki ?? Du är en fantastisk människa ?

 2. Vilket härlig mix av oss tjejer i alla åldrar, fint minne =)

  Maten var grymt god, eller som man säger på norska ”skikkelig godt”, tihii! ^_^ Du är en verkligen en unik person Foki, som fixade allting inför idag även med en liten Zelda, helt enkelt störst i ♡! Bästa sättet att kicka igång december inför stundande julen! Bra jobbat! ❤

 3. Åh vad avis man bli 🙁 men så otroligt fint av dig att anordna en liten läsarträff.. Jag hoppas också jag få en chans nån gång! Ta hand om dig kram
  ?

 4. Tack så mycket för dagen! Det var en oförglömlig dag med underbara människor! Hade det verkligen supertrevligt!

 5. ?

  1. Varför så sur?

   1. Clotile

    Cecilia är alltid sur:) Hon fick väll ingen respons på Paows blogg så hon vänder sig hitt. Men du kommer inte långt här, då alla är trevliga jämt här<3

   2. Cecilia

    Foki väljer sina läsare och därför är jag sårad.Läser inte Paows blogg så vet inte vem ni pratar om.

  2. Gabrielle

   Jag fattar inte grejen med dig Cecilia. Först sa du att du inte vill till läsalunchen nu är du sårad? Är det fortfarande läsarlunchen det handlar om? Hur ska du ha det?

   1. Cecilia

    Det har inte du med att göra som fick gå på lunchen.. Eller tycker allt är rätt foki gör..?

  3. Det kommer fler möjligheter. Trodde aldrig att lilla jag skulle få följa med. Det blir helt annorlunda med en liten grupp. Mer personligt. Inte bra att känna ilska. Skickar en kram till dig. ❤

  4. Om du är trevlig så kanske det är din tur nästa gång <3 skulle du velat träffa någon som var otrevlig mot dig och luncha med den?

   Som cookiemonster säger ”When sad, eat a cookie. If still sad, see doctor.”

 6. Alltså wow! Det är så häftigt att du verkligen BRY dig! Finns det någon annan bloggare som gjort så här? SÅ häftigt!!! Hoppas ni alla hade jätte kul, men det behöver man ju knappt fråga haha!! Ser så mysigt ur, riktigt avis på er;) Stor kram till Foki<3

 7. Fina ni! Låter som ni hade det supermysigt ❤️

 8. Tack för en fantastisk dag och god mat!❤️???

 9. Viktoria

  Jag har följt din blogg i kanske sju-åtta år nu från att du gick på gymnasiet fram till nu utan någon break. Du är verkligen en härlig person!

 10. Tack för den här fantastiska möjligten att få träffa alla fina människor. Att få träffa sin cyberfamilj känns otroligt fint.

  Det är så fint av dig Foki att du gjorde detta för oss. Jag finner inga ord för jag känner bara en massa kärlek. Tack för allt! ❤

  Efter en vecka i fullständigt kaos å bakslag så var det här defenetivt en stor höjdpunkt som jag kommer minnas länge ❤❤❤

 11. Så rolig grej att anordna! Lite skillnad från förr när du hade bloppis hehe. 🙂

 12. ååååh finaste Foki, jag jobbar på berns asiatiska och har jobbat där några år, min dröm var alltid att du skulle komma dit! (jag jobbar med sötsakerna). Men nu är jag föräldraledig 😀 ni borde gå dit det är supergod mat på julbordet speciellt desserter!

 13. Men guuu va kul att se en bild från träffen ? ni verkar ha haft hur bra som helst så himla roligt att läsa om som Foki beskriver det och alla cybervänner som kommenterat om träffen. ? Jag är så glad att alla du bjöd kunde komma.
  Du får deffinitivt anordna fler träffar! ❤ Kraaaaam ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *