Läsarlunch idag!

Wihiii! 

Åh vad jag är glad. Snart ska jag och Zelda luncha med ett par härliga cybervänner (läsare). Vi kom fram till en restaurang tillsammans och jag föreslog att vi kunde ta asiatisk julbord på den restaurangen som vi har valt, istället för den vanliga menyn. Jag tror att det blir lättare samt att vi har flera valmöjligheter för alla oavsett kost. Alla tyckte att det lät som en god idé.
Vad spännande! Jag har aldrig ätit asiatisk julbord förut, allt på menyn såg jättegott ut. Jag är mest glad över att jag äntligen ska träffa några av de läsarna som har följt mig så länge. Vilken overklig känsla! Vi ska passa på att mysa jättemycket och lära känna varandra ordentligt. Åh, jag har så många frågor till alla.

Förresten, det kommer att komma upp Giveaways snart i samband med bloggens 10 års dag. Jag måste bara förbereda det i lugn och ro. Första tävling kommer att komma upp nu under veckan som kommer. Håll utkik i bloggen!

Önskar er en underbar dag älskade ni, 

9 kommentarer

 1. Så synd att jag inte kunde komma låter ju spännande med asiatiskt julbord! Jag hoppas ni får en trevlig lunch tillsammans!

 2. Hoppas ni får det roligt, blir spännande att se eventuella bilder från asiatiska julbordet 🙂

 3. Berätta gärna vad restaurangen heter sen och vad ni tyckte om maten 🙂

 4. Vi ses snart! wiiiie ???

 5. Vad spännande med asiatiskt julbord och så kul med en läsarträff! Hoppas ni får det mysigt! ❤️

 6. Tack för idag!! Var sååå mysigt och så roligt att träffa alla goa människor! Har sådan feel good-energi i kroppen nu efteråt! Ååh, tack för idag ❤️❤️❤️? (Lily sover igen, haha, lilla tröttisen ❤️?)

 7. Hoppas ni hade en jättetrevlig lunch! <3
  Har följt dig nästan sen du startade bloggen, så häftigt att se utvecklingen genom livet. Du verkar ha ett gott hjärta, Foki!

 8. Tack för idag, sötaste Foki & Zelda, och även alla ni andra fina! Otroligt god mat, jag dreglar fortfarande efter den underbara kokos sorbeten, hehe. Mysigt gäng med folk du hade valt ut, och vad lyckligt lottade vi var som blev utvalda. Tack åter igen, hoppas du får en god natt sömn sen och utan mardrömmar om rebellisk teenage-Zelda? kraaam ❤❤❤

  P.S: dagens middag blev bara en liten rest-slice av min sambos Oxfile pizza med kantareller och bea-sås. Mycket gott idag?

 9. Tack tack tack för idag, så trevligt att få komma ut och träffa lite nytt folk! Jättefin tillställning verkligen. Jag kikade inte i presentpåsen förrän jag kom hem, hemskt generöst av dig. <3

  Kram till alla er andra, ni var alla så trevliga och rara! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *