Kalas!

Glad fredag finaste ni! 

Hur har dagen varit? Mår ni bra? Vi hade kalas för Baggiz häromdan, det var så himla kul och mysigt att ha familjen samlade här. Vi skämde bort Baggiz med så mycket kärlek. Han fick jättemycket presenter i form av leksaker, kattmynta och godsaker. Det är så fint att hela familjen uppvaktade vår lilla fyrbenta son. Baggiz är inte ”bara” en katt, han är vår lilla familjemedlem som förtjänar all kärlek i världen. Alla djur förtjänar all kärlek i världen.

Tidigare idag kom svärmor, Amanda och lilla Liam förbi med sushi. Vi åt lunch tillsammans. Jag älskar när familjen kan vara lite spontana och kommer över såhär. Efter lunchen åkte alla hem förutom Liam. Han ville stanna kvar eftersom han blev fast i VR-spelet, haha. Nu ska vi ha lite fredagsmys och kolla på en film här hemma när Zelda har gått och lagt sig.

Vad gör ni? 

10 kommentarer

 1. inte för att vara den som är den men BAggiz är lite lik Bill på den där sista bilden… 😀

  1. Hahah håller med dig, brukar säga det till Bill också 😛 <3

 2. Vad gulligt! Vi firade också mina fina katters födelsedagar ♡

 3. Jag jobbar sovande natt på ett serviceboende, så ska försöka sova några timmar nu, jobbar till 16 imån. Fina bilder ? kram

 4. Kissen är underbar. Jobbar ibland extra som nu natt. Trevlig helg. ?

 5. Jag har städat och julpyntat och nu bakar jag lussebullar 😀

 6. Alltså, han ser verkligen ut som en kung! ❤️❤️ Gullegodingen!

 7. Så stilig Baggiz är! ♥

 8. Charlotte

  Han är verkligen jättefin! ? Har Bill haft honom sen han var bebis?

 9. Så imponerad över att ni får på honom en fluga >.< pojkvännen köpte en tomtedräkt för katter till sina mammas katter men provade den på min lilla bebis. Det gick ju inte alls hem här.

  I och med att ni pyntat hur funkar det med Baggiz? Han leker inte med pyntet? Jag pyntade ju för Halloween och fick tänka väldigt mycket kattsäkert pynt så mest bara taket som pyntades så att lillen inte skulle nå.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *