10,000:- till välgörenhet!

Hip hip hurraaaah! Det är inte bara Baggiz som fyller 10 år idag. Utan den här lilla bloggen fyller också 10 år! 

Tänkt att 10 år med er redan har passerat. Jag vet att många av er har vuxit upp med mig och bloggen. Alla år har sin lilla charm. Jag har utvecklas väldigt mycket som person men mitt hjärta har alltid varit på samma ställe. Från Hello Kitty tjejen med rosett i håret till tvåbarnsmamma (ett människobarn och ett fyrbentbarn). Under dem här 10 åren har jag lärt mig otroligt mycket på vägen. Jag har insett vad som verkligen betyder mycket i livet och vad som är en riktig långvarig hållbara lycka. Jag är tacksam över att jag har er mina cybervänner som har stått vid min sida genom alla dessa år. Tio år låter mycket men tiden har verkligen gått så ofantligt fort. Jag har blivit klokare och tryggare i mig själv men jag har mycket kvar att lära mig och ser framemot vad framtiden har att överraska mig med. 

Eftersom den här dagen är så emotionell för mig vill jag fira dagen med att GE och det vill jag såklart göra det med er. Att vi tillammans gör något gott för världen. Ni vet att detta betyder hela världen för mig. Att få vara delaktig till något gott. Även om det inte är mycket så är det bättre än ingenting.

Jag vill skänka 10,000:- kronor till en välgörenhetsorganisation som vi kommer att välja tillsammans. MEN jag skänker pengarna bara om ni är med på det. Att mina läsare bryr sig att bidra till något gott. Det visar ni genom att kommentera ett ”hjärta” i det här inlägget. Målet är att vi ska få in 1000 ”<3”. Då kommer jag att skänka pengarna i bloggens namn. Vill skriva alla era namn egentligen men ni är min ”blogg”, utan er finns inte den här bloggen. Det vet ni.

Tack för att vi har hållit ihop så länge. Jag hoppas på flera år till med er. 

350 kommentarer

 1. <3

 2. Hannah Murray

  <3

 3. <3

 4. <3

 5. <3

 6. <3

 7. <3

 8. pernilla

 9. <3

 10. <3

 11. <3

 12. a3

 13. Linda Tenshi

  <3

 14. <3

 15. <3

 16. ❤️

 17. <3

 18. <3

 19. <3

 20. <3

 21. <3

 22. <3

 23. <3

 24. ❤️

 25. ❤️

 26. Elina Ekman

  ❤️❤️❤️

 27. ♥️Tack för en bra blogg!

 28. ellen johansson

  <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *