Tårtan som jag har bakat till Baggiz kalas!

Efter en lång dag av roliga förberedelser inför morgondagen är vi nu klara. Sådana här dagar känner jag mig extra stolt över oss på något sätt. Det är då jag inser hur jag och Bill synkar så bra med varandra. Blir så himla glad när jag tänker på det. Vad mycket vi underlättar för varandra egentligen, hur vi delar upp våra vardagsuppgifter. Detta får mig att tänka på hur jag måste uppskatta oss ännu mer. När vi funkar ihop som bäst. Vad som gör oss starka i vårt förhållande.

Bill tyckte att vi skulle köpa en tårta först, för att det blir mindre att förbereda och enklare tyckte han. Men jag ville baka en tårta till kalaset själv. Lite tid och kärlek till en liten bakelse skadar ingen eller hur? Det är lätt att köpa saker men det är mer värdefullt att göra saker själv med sin tid. Tid är något som man aldrig kan få tillbaka men pengar kan man alltid skaffa på nytt. 

12 kommentarer

 1. Håller med där. Gillar oxå att pyssla med något tillsammans med någon.

  Ett stort grattis till finaste Baggiz ❤

 2. Viktoria

  Den tårtan ser så jäkla god ut! Vad heter den?

 3. Åh vilken fin tårta och den ser så god ut. Älskar själv också att baka, det är väldigt mysigt att göra samt att man uppskattar godsaken mer när man gjort den själv. Har du följt något recept? I så fall kan inte du dela med dig av det här på bloggen? Tror det är fler än jag som skulle testa att baka den!

 4. Fantastisk tårta!
  Jag håller med dig. Saker som man lägger ner tid på blir alltid så mycket bättre. Jag uppskattar sånt mycket mer än materiella ting. Grattis till fina Baggiz!

 5. Faaast nä jag håller inte med. Framför allt inte när man har barn att ta hand om. Då blir det där tårtbakandet mest en extra stressfaktor och jag tycker inte, barn eller ej, att man ska behöva känna sig sämre för att man KÖPER fika. Eller inte har hunnit/orkat/kunnat fixa fika alls ?

  1. Tror inte att syftet var att nedvärdera personer som köper, utan att framhäva att det blir mer uppskattat med något man lägger ner tid på förutsatt att möjligheten finns. Det blir inte mindre bra med något man köper, men jag tror att Foki (och även jag) ser det som något extra värdefullt när man väljer att lägga ner tid på något om tiden räcker till. Det är dock tanken som räknas i slutändan!

  2. Känn inte så ❤ bara mysigt att göra något tillsammans. Din familj fikar ju tillsammans. Sen finns det ju konditorier som bakar extremt goda bakverk som e svårt att göra själv. Min mamma bakade ofta med mig å jag uppskattade det mycket. Dock inte när vi busungar åt upp pepparkaksdegen ?

 6. Nämen, så fin den ser ut. ♥ Ha det så trevligt idag!

 7. Så fin tårta. Duktig du är 🙂

 8. Snygg tårta ?

 9. Vilken fin tårta den ser så fantastiskt fin ut. ?

 10. åh vilken söt tårta. ser ut som sån god tårta man ser i anime! *o*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *