Vilket armband passar till klockan?

I samarbete med Ur&Penn och Lambretta Watches

Jag var förbi en av Ur&Penns butik nu under Black Weekend. Ville kolla vilket utbud de har. Hittade massor fina accessoarer som skulle passa till mina klockor. Jag ville ha lite referenser på vilka accessoarer vi kan använda tillsammans med klockorna om vi ska göra plåtningar med mina klockor i samband med Ur&Penns lansering. De har mega fina och prisvärda grejer!

Black Weekend är inte över än. Ni hinner fortfarande handla fina julklappar på nätet nu när butikerna är stängda. Kika in HÄR

Vilket armband passar bäst till den här klockmodell tycker ni? 

I samarbete med Ur&Penn och Lambretta Watches

9 kommentarer

  1. Det enklare, det du har längst in är snyggast – stilrent och riktigt snyggt! ❤️

  2. Jag tycker också som första personen, den längst in(till vänster) för själva klockan har ju redan en del bling-bling, hehe, less is more(sometimes) ^_^

  3. Det längst till höger ❤️

  4. De två till höger går bort direkt. Det till vänster funkar väl, men klockrent är det inte 😛

  5. Wow vad fint!! De enklare ser finare ut.

  6. Det till vänster! ♥

  7. Jag röstar för den till vänster!! 🙂

  8. Jätte fina allihopa.

  9. Det armbandet som är längst ut på handen tycker jag passar bäst. Jag beställde klockan i somras när dom kom ut på nätet, tog dock det rosa men den har blivit en favorit 😀 Har flera klockor men just din klocka har blivit den go-to-klocka när jag inte vet vilken jag ska ha >.< Gillar att själva klockan är liten och remmen ganska smal 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *