Snö i luften

När vi vaknade idag var det helt vitt på marken. Jag log när jag såg snön och blev jätteglad. Morgonstämningen var så himla mysig och julig på något sätt. Jag bestämde mig för att julpynta lite här hemma. En månad kvar till julafton, wiiih!
Zelda kröp efter mig och var jättenyfiken över alla roliga dekorationer som jag höll i. Dock hann jag bara sätta upp en av julgardinerna och en adventsljusstake. Sen plingade det på dörren, det blev överraskningsbesök från Amanda och tvillingarna. De har varit här hos oss och myst hela dagen. Tjejerna lekte med Zelda, Amanda fick testa VR-spel, vi såg filmer och åt både lunch och middag tillsammans. Mysigaste lördagen ever! De åkte hem vid 7-8 tiden på kvällen ungefär. Plötsligt blev det knäppt tyst i lägenheten när de stängde igen dörren. Tystheten kan vara skönt ibland men jag skulle hellre bo med en stor familj året om, när man alltid hör att någon är där. När man alltid hör barnens bråk, skratt och glädje. Det är charmigt tycker jag. 

Vi har lagt ut en lekmatta med en massa böcker och leksaker på golvet. Nepp, i sängen ska de vara alla tre och trängas. 

1 kommentar

  1. Det kom lite snö utanför Uppsala när jag var hos mina vänner 😊 Det har varit en rolig helg med god mat å dryck (även av den starkare sorten). Vi alla börjar bli till åren å den som brukade hålla igång mest förr däckade först. Efter 2 klunkar rom sussade han så sött 😁 Resten av oss kollade på film. Det blev en mysig lugn helg med mycket skratt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *