Mina klockor finns nu hos Ur&Penn

I samarbete med Lambretta Watches och Ur&Penn

Visst kommer ni ihåg mina klockor som jag designade tillsammans med Lambretta Watches? Alla mina intäkter för klockförsäljningen kommer att gå till att bygga fler skolor i Thailand

Under sommaren har vi lanserat klockorna på infligt taxfree samt Lambrettas webbutik. Nu ska klockorna ut på fysiska butiker och det är inte mindre än Ur&Penn! Det kan verkligen inte bli bättre än så här. Ur&Penn är inriktade för just klockor (ur) och smycken. Hur awesome är inte det? Nu finns klockorna online på Ur&Penns hemsida än så länge (HÄR). Så småningom kommer de att distribuera ut klockorna till fysiska butiker. Jag kommer att hålla er uppdaterade när klockorna finns i butikerna såklart.

Det är inte en slump att de lanserar mina klockor på BLACK WEEKEND. Nu har ni chans att få mina klockor med rabatterad pris. Det är upp till 20% extra rabatt bland tusentals klockor, smycken och accessoarer. Passa på att handla julklappar till dig själv eller till någon som du älskar!

I samarbete med Lambretta Watches och Ur&Penn

1 kommentar

  1. Klockorna är jättesnygga och jag älskar att de går till en bra sak! Du är så duktig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *