Underbar söndag

Glad söndag älskade cybervänner! 

Hoppas att ni mår bra. Jag och Zelda har precis haft en rolig videosamtal med mamma. Åh, vad vi saknar henne! Eftersom jag redan har haft internet/social media-fri dag häromdan tänkte jag tillåta mig själv att vara här idag.
Hehe, jag är dessutom tre dagar sen med att lämna in en uppgift till min lärare så jag ska passa på att göra det nu. Jag meddelade min läsare om läget i förväg såklart. Hon sa att det var ok och att jag kunde lämna in uppgiften under veckan bara.

Lite senare ska vi åka och hälsa på våra vänner Andreas och Paula för en mysig middag. De ska också resa till Thailand i Januari. Hoppas att vi hinner träffas där! Jag och Pappa hade en liten semester med Paula och Andreas i Koh Kood i början av förra året. Det var hur mysigt som helst. Hoppas att vi kan göra om det igen med hela familjen.

Åh, jag känner verkligen på mig att hela den här dagen kommer att vara helt underbar! Just på grund av att lillan vaknade så glad. Det är en bra tecken det!

Vad har ni för planer idag fina ni? 

3 kommentarer

  1. Jag sitter och lyssnar klart på Stil i P1 samtidigt som jag försöker göra lite skolgrejor – igår spenderades hela dagen med skratt med mamma, min ena bror och hans fru. ♥

  2. Wow vad Zelda ha växt!! Så glad att ni alla mår bra. Kram!!!

  3. Det är så himla skönt att få komma in på din blogg och läsa om vänliga, snälla och vackra saker. Vissa dagar (som idag) så känner jag bara att taskiga människor suger musten ur mig helt. – De är inte elaka med mig, för jag är ganska tuff och passar in. Men jag såg en film på facebook där de visar en massa bilder på nail art och bara är skittaskiga mot de som gjort naglarna/äger bilderna. Du vet.. ingen konstruktiv kritik eller så, utan bara ren och skär taskighet/mobbing. Jag säger så klart emot och får svaret att ”om man inte vill bli kritiserad så ska man låta bli att lägga upp bilder” och det är typ som att säga att man inte ska ha klänning om man inte vill bli våldtagen. Jag blir bara så hemskt trött av att människor är så taskiga med varandra 🙁 men då är det så himla skönt samtidigt att komma hit och läsa lite snällt som motpol. Tack för det! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *