Zeldas första förkylning

Mina allra bästa cybervänner, 

Zelda har fått sin första förkylning. Det är dock inte bara Zelda som är sjuk. Både jag och Bill är förkylda också. Det verkar som att vi har blivit smittade av samma virus.
Zelda är har ingen feber men hon snorar jättemycket, så obehagligt att höra hur hon har svårt att andas ibland. Vi har använt koksaltlösning och försökt att underlätta för henne på alla möjliga sätt. Jag vet att det här är bara en liten förkylning och det är ingenting som vi behöver oroa oss MEN jag kan inte låta bli att vara orolig ändå. Det är jobbigt att behöva gissa sig fram hur Zelda egentligen mår, hon kan ju inte kommunicera med oss.
Zelda har inte haft så mycket aptit idag, allt som hon har fått i sig har hon bara spytt upp. Hon är trött och hängig men stundvis lekfull och skrattar när vi leker med henne. Zeldas skratt och leende ger mig en viss lättnad på något sätt. Som att hon säger: -Jag mår bra mamma.

Bill och Zelda har somnat för en stund sen. Jag har tagit fram Häagen-Dazs glassen från frysen och ska mysa ner mig här bredvid sovande Zelda, tänker titta på en dokumentär innan jag går och lägger mig. Yey, ensamtid!

God natt finaste ni! 

16 kommentarer

 1. Glöm inte att ge henne extra vätska om hon har spytt upp allt hon fått. Kan annars bli risk för uttorkning.
  Jag förstår din oro! Jag tror vi alla mammor förstår dig 😊
  Krya på er!
  Kram 🌸

 2. Håller med föregående.. vätska i alla former. Vatten, mjölk, isbitar:) kommer gå galant! Krya på er alla tre!! Kram!

 3. Vätska e viktigt. Krya på er nu finaste familjen ❤

 4. Så tråkigt! Krya på er!

 5. Jobbit med förkylning. Krya på er!

 6. Krya på er allihopa! ♥

 7. Hej Foki!
  Jag följde dig massor när du bodde i Bangkok och har nu, flera är senare, hittat tillbaka till din blogg. Grattis till förlovning och er dotter – så himla kul ❤️.

  Jag ska med en kompis och Backpacka i Asien efter jul. Vi börjar med nyårsafton i Bangkok och tänkte höra om du har några nyårstips man inte får missa? Vet att det thailändska året inte bryter samtidigt som vårt men lite festligheter måste det väl ändå vara? Vi är 23 år och hittar gärna något fint ställe att äta på ( inte allt för dyrt) samt någon utsiktsplats för fyrverkerier! Har läst dina andra tips för Bangkok men det här var mer nyårsrelsterat. Vore hur snällt som helst om du kunde hjälpa oss!

  Kram Emma

 8. Krya på er allihopa! Kram

 9. Hej! Bröstmjölk är ett fantastiskt naturligt nässpray för de små, testa vetja!

 10. Hejsan Foki, först å främst hoopas jag att det blir bättre med er och att förkylningnen inte håller i sig <3

  Tänkte bara fråga om Fokiwa, mobilskalen som du sålde där, går dom att köpa någon annan stans? eller vad heter affären i Thailand där dom gjordes? Kram <3

 11. Använder ni fortfarande tygblöjor eller har ni ändrat er?

  Skulle vara kul att läsa tankar kring konceptet.

 12. Hoppas ni mår alla bra? Stackars lilla Zelda!! Ha en bra helg!

 13. Hej Foki!
  Stackars er, krya på er! ❤️
  Har skrivit förr och fått bra svar av dig men kommer fortfarande ingenstans när det gäller våran resa till Thailand med 7m bebis. Tappat bort det du skrev sist och kommer inte ihåg i vilket inlägg. Tycker det är så svårt att veta hur man ska göra.
  Direktflyg ca. 11h VS. flyg med stopp ca 16h? Vad tycker du är bäst och vad hade du valt med en första gångsresa med bebis?
  Landar i Bangkok men vart ska man ta vägen efter det? Vilken ö är bäst för en barnfamilj? Bra familjehotell i Bangkok?
  Har åkt båt till olika öar förr när det bara varit jag och min kille och dom var väldigt guppiga och starka vågor osv.
  Är så förvirrad om hur vi ska göra, vi ska stanna ca. 17 dagar. Förr har vi bara varit i Phuket och runt omkring, aldrig i Bangkok.
  H J Ä L P! 😂

 14. Hoppas ni mår bra allihopa!
  Jag har en fråga som inte har med nånting alls att göra egentligen. Jag är nyfiken på 3d-printerns Bill fick i present. Har han gjort nåt med den? Är den bra? Vilken modell är det? Vill veta aaaallt 😀

 15. Man börja nästan blir orolig? Hoppas ni ha det bra iaf och ni bara ta en break från sociala medier!!

  1. Jag med, hoppas att ni alla mår (hyfsat) bra! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *