Thai pancakes

God kväll finaste ni, 

Svärmor åkte hem för en stund sen. Hon kom förbi med middag efter jobbet idag. Hon är så underbar. Skönt att vi blev bjudna på middag hemma hos oss, precis vad vi behöver. Jag som inte har hunnit med något annat än att plugga och tagit hand om lilla Zelda hela dagen.

Zelda somnade för en kvart sen. Nu sitter jag här på soffan med Thailändska pannkakor (Roti) och ska kolla på The Walking Dead. Jag har typ levt på thailändska pannkakor under de senaste dagarna. Har köpt färdig deg som man kunde baka ut och steka på själv. Knepet med den perfekta roti är att degen ska vara så tunn som möjligt innan man lägger den på stekpannan. Jo, temperaturen ska vara hög också när man fräser på pannkakan!

Ni som har varit till Thailand, jag hoppas att ni inte har missat dem här pannkakorna?! Det är ett måste när ni är där! 

1 kommentar

  1. Recept önskas ? yammi yammi!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *