Läsa inför prov

Jag har läst väldigt mycket idag. Ska ha ett prov nu under veckan. Så spännande! Det kommer att bli ett par intensiva dagar för mig nu. Förutom att jag har läst och stirrat in i mina böcker har jag gosat och lekt med Zelda mellan varven. Vi lekte med klossar, jag radade upp alfabetet i turordning och sjöng samtidigt för Zelda men hon ville bara kasta iväg klossarna. Det var mycket roligare än att sjunga ABC tyckte hon. Sen fick Zelda lära sig att gå med sin lilla gåvagn, dock glömmer hon bort att hålla med båda händerna och det slutar alltid med att hon hamnar på rumpan. Hon såg så förvånad ut varje gång det hände.
Något som är extra kul idag är att Zelda tog sitt första krypsteg! Det såg jätteroligt ut när hon hasade sig fram. Snart kommer hon att greppa krypandet helt. Det har tagit sin lilla tid men kul att se framsteg.

Nu ska jag göra Phad thai till middag. Efter maten ska vi testa blåsa upp våra uppblåsbara unicorns som jag har köpt till mig och Zelda. Vi ska ha med dem till vår semester i Thailand. Jag köpte en stor unicorn till mig och en mini unicorn till Zelda. Åh vad jag längtar! Två månader kommer att gå jättefort. Snart sitter vi där i flygplanet och nästa sekund är vi i ”the land of smiles”.
Mamma flög till Thailand idag hon kommer att vänta på oss där. Ska bli så kul att se huset igen, vi har gjort så mycket med huset sen sist.  

8 kommentarer

 1. Viktoria

  Du kan väl snälla lägga upp ditt recept på pasta thai?

 2. Stort lycka till inför provet!! ♥

 3. Spännande med resan. Kan följa med som handbagage ?

  Håller tummarna inför provet. Du e duktig som fixar de. Jag lyckades aldrig med läxorna så bra. När jag bar barn grävde jag ner böckerna i rabatten ? min mamma å lärare blev helt galna. Idag kan jag skratta åt de. ??

  Lilla Zelda e så söt. Skönt att ni e friska nu å mår bättre. ❤

 4. Lilla my

  Skulle gärna också vilja ha recept :))!

 5. Lycka till med provet!!!!!

 6. Vull ha reeptet! Phad thai är såå gott. Har aldrig gort det själv men ätit det på asiatiska restauranger.

  1. Ursäkta skrivfel?

 7. Åhh skulle också vilja ha recept på pad thai ? de var vår favorit rätt när jag och min sambo var där, vore så kul att överraska honom med de ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *