Reunion

Solstrålar! 

Jag och Zelda kom hem precis. Vi mötte upp min kompis Goy och hennes pojkvän imorse. Goy är en kompis till mig från Bangkok. Jag, Goy och Paah brukar hänga ihop väldigt ofta. Så mysigt att träffa Goy igen. Sist jag var i Thailand insisterade Goy att hon ska möta upp oss på flygplatsen för att säga hejdå till lilla Zelda som låg i magen när vi skulle flyga hem. Nu ett år senare är Zelda ute i världens med oss. Tiden går så fort! Blixt fort!

Dock stannar de bara en dag här i Stockholm. De kom hit sent igår kväll. Nu ska de åka vidare för att upptäcka andra ställen i Europa. Även om vi hade lite tid med varandra denna gång så har vi fått en supermysig dag ändå. Jag drack varm glögg under tiden vi strosade runt, åt rostade mandlar och fotade massor i Gamla stan. Innan vi skiljdes åt bjöd jag vännerna på lunch. Mina vänner tycket att Stockholm är en sån vacker stad. Paah älskar också Stockholm, mer än Paris sa hon, haha. För att hon tycker att det är så rent här, allt känns så organiserad, ordningsam och människorna ser så sofistikerade ut, haha. Det är tydligen så turister från öst ser det.

Hoppas att ni har haft en lika underbar dag finaste ni!
Nu ska jag laga middag och göra thailändska pannkakor (roti) till efterrätt! Mumma! 

2 kommentarer

  1. Åh, vad kul att hon kom förbi. 🙂

  2. gah, älskar Zelda i den mössan <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *