Zeldas första Halloween

Solstrålar! 

Hur mår ni? Igår firade vi Zeldas första halloween! Vi är laddade med jättemycket godis här hemma som vanligt vid den här tiden. Ifall söta barn skulle komma och plinga på dörren. Det kom 5 barn igår. Förra året kom det två barn och vi var så besvikna eftersom vi köpte 5 kg godis och trodde att det skulle komma fler barn, haha.
Dock googlade Bill och han läste att barn skulle komma under helgen först eftersom halloween var mitt i veckan igår? Jag har aldrig greppat det här med när barn går på bus eller godis under Halloween. Känns som jag får olika svar varje gång?

Gjorde ni något speciellt under halloween? 

10 kommentarer

 1. Men lilla hjärtat då så söt hon är ❤️
  Haha de där med barn på halloween, njäää.. Jag skulle aldrig öppna dörren och blir mest irriterad ?

 2. Älska halloween. Vi hade fest med vänner. Jätte mysigt var det. Söt Zelda är!

 3. Lilla sötis ❤ mina syskonbarn hade de kul ? hela Nockeby var fullt med busfrön ???

 4. Halloween i usa som väll ändå är därifrån vi tar vårat sådana firande är ju den 31e så är ju egentligen då bus eller godis bör göras. Till helgen är det Alla helgona som ju är en högtid att tänka på de kära som gått bort, alltså inget man egentligen borde komma och störa med ”bus eller godis” för det finns ju de som faktiskt bryr sig om denna högtid. Dock har vi ju alltid svårt att veta när vi ska gå BeG här i sverige tyvärr då man bara får olika svar beroende på vem man pratar med. Nått i mitt bakhuvud säger mig att ursprunget till halloween fanns i nån fin ”tradition”/firande/högtid från irland *-)

 5. Stämmr det som det har skrivits om på olika sidor att du är alvarligt sjuk? Hoppas du mår bra och det inte stämmer vad andra säjer. Kramar??

  1. Hmm vilka sidor då? Har inte läst något sånt. Tror nog att vi hade fått höra det här isf om det hade stämt.. eller hur? Sjuk på vanligt vis kan väl alla bli.. o då orkar man kanske inte uppdatera en blogg..eller upptagen med en krävande bebis med för den delen. 😉

 6. Gud så söt hon e! kramiz<3

 7. Alltså, man vill ju bara bita henne! Haha!! Förlåt, du vet vad jag menar hoppas jag! Sååååå sööööt 😉
  Vi har alltid gått bus eller godis första fredagen efter 31:a men har förstått att många gör olika 🙂

 8. Vi firade Halloween i förskott redan i fredags förra veckan. Blir så när man pusslar studier och jobb >.< Men vi ska på Halloweenfest imorgon är det tänkt men vi får se då vi planerat mysmiddag också. Blir så mycket krockar med alla planer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *