Shoppat loss i asiatisk livs

Vi har varit till Liljeholmen en liten sväng idag. Vi var hos Bills frisör Therese som har klippt håret på honom sen tusen år tillbaka säger han. Nä, men waaaaay back när Bill började med sin ingenjörsutbildning. Så evigheter sen är det minsann.

Efter Therese gick vi förbi en asiatisk livsbutik innan hemgång. Där shoppade jag loss! Köpte bl.a. EN liten thai-mango för 70 kronor! Då tänkte jag för mig själv: -NÄ, när jag åker till Thailand ska jag vräka i mig jättemycket mango. Där kostar en mango max 10kr st. Thai-mango är helt gudomliga, de smakar inte som mango som finns att köpa i vanliga matvarubutiker som ICA eller COOP. Det är en hel annan smak. Jag har blivit så bortskämd med thai-mango att jag inte vill äta annan typ av mango. Allt annat smakar så dålig.

När vi kom hem la vi sovande Zelda på soffan. Bill skickade en bild på sovande Zelda i sin batman dräkt till familjegruppen: –After a long hard day fighting crime in Gotham. Haha, jag höll på att dö av skratt. Sen hoppade Baggiz upp och la sig bredvid Zelda. Mina barn är så bedårande. De gör mig så lyckliga. 

Till middag blev det svampsoppa och dim sum. 

Jag tror att det blir asiatisk mat hela veckan med tanken på hur mycket jag har köpt i den asiatiska livsmedelsbutiken idag, haha. 

3 kommentarer

  1. Det bästa jag vet ät sur mango! Finns inget godare! Hahah men tydligen inte så populärt bland svenskar. Mina vänner har smakat med de bara nej, hur kan du äta Det? Hahaha

  2. Mumma! Nu blev jag hungrig ?

  3. Finaste du – är du sjuk??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *