1 November 2018 – Fixa julkort!

Vi är inne i November nu. Vet ni vad det innebär?! SNART JUL!!! Bill tycker att vi ska skippa julpynt här hemma eftersom vi ska fira jul uppe i Lappland i år. Men… jag håller inte med honom! Jag vill ha julpynt här hemma. Klart att Zelda ska få en unicorn-julgran. Det är ju hennes första jul! Vet att Zelda inte kommer att komma ihåg hennes första jul, men det är minsann rolig för min själ att få fixa till lite här hemma.

Sen måste vi vara tidiga med att fixa julkort i år för att inte riskera förseningar. Vi kommer att ha en mini-fotografering här hemma med Baggiz och Zelda. Jag och Bill skickar alltid ut julkort till våra vänner och familj varje år. Tidigare år har vi bara haft Baggiz på korten, nu kommer Zelda att göra Baggiz sällskap. Haha, årets julkort kommer att bli megasöt. Dock tror jag att det kommer att bli jättemånga försök på fotograferingen. Ni har nog hört att det är svårt att fota djur och barn? Om inte de sover d.v.s, haha.

 JUL ÄR KUL!  

6 kommentarer

 1. Att försöka fota barn å djur e inte de enklaste. De sitter ju inte still de små liven. Undrar om mutor funkar ?

  Lycka till för du har ett tufft jobb framför dig. ☺

 2. Jag har väldigt mycket erfarenheter av kattfotografering. Tipset där är att vifta med godis som katten får när allt är färdigt!

  Jag trycker alltid julkort med Merlin men i år kommer jag att avstå för att spara pengar. Jag brukar alltid skicka minst 30 stycken så i år sparar jag nog en hel del! Kanske skickar ett fåtal bara om det ändå blir av.

 3. haha ja det blir nog svårt, har hört att det är svårt med barn och djur. men om någon kommer att lyckas så är det du, värsta fotografen juh.
  Lycka till fina

 4. Ååå ja man kan inte skippa julen! Tycker om bilden, ser himla mysigt ut. Ser fram emot att se bilder på Zelda och Baggis!! Ha en bra helg Foki.

 5. Hej! När kan man köpa din flaska som du tog fram i samarbete med Glacial? 🙂

 6. Vad har Zelda för matstol?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *