Who’s up for lunch?

Jag har skickat iväg 10 mail till mina läsare (cybervänner) igår som jag vill bjuda hit på lunch. Min blogg fyller 10 år snart och jag vill fira det med er! Det var jättesvårt att bara välja 10 av er. Jag har en jättelång lista på vilka jag vill träffa. Vissa av er har jag redan lovat att vi ska göra träffen möjlig och hälften blev slumpmässig val från den listan som jag skrev upp, jag kunde ju inte bestämma mig. Jag borde kanske ordna fler läsarlunch så att jag tillslut får träffa alla? Hehe. Åh, vad jag ser framemot dagen! Vad vi ska äta gott och må gott! Jag försöker planera lunchen väl så att den ska bli så bra som möjligt.

Kan erkänna att jag är lite stressad över att jag inte har kommit till skott med alla sponsorer som ska sponsra tävlingar inför bloggens 10 års dag än. Jag erbjöd dem gratis marknadsföring i bloggen (utöver tävligen) i gengäld med att de är generösa med er. I dagsläge får jag inte göra något ”gratis” om det inte är för välgörenhet förstås men jag tänkte att den här gången är ett undantag och tog tag i allt själv istället för att få hjälp av agenterna. Jag ser det här tillfälle att göra något för er bara. Jag önskar verkligen att jag kunde göra mer för att ni betyder så mycket för mig.  

Ha en underbar dag älskade ni! 

Bilder från min födelsedagsmiddag.
Mina nära och kära ringde och grattade. Under tiden vaggade jag Zelda till sömns.
Haha, multitasking! 😉

4 kommentarer

  1. Vilket fantastiskt initiativ <3

  2. Vad fint av dig 💗 De som får komma på träffen kan skatta sig lyckliga!

  3. Har aldrig kommenterat tror jag, men har följt din blogg så länge. Minns första gången jag hittade dig, då var jag max 11-12. Nu är jag 20 år. Minns när du pluggade i Umeå, ditt ex, din hemsida, när du letade lägenhet…vi har varit igenom mycket!

    Roligaste var dock när jag inte läst din blogg på några månader men en dag fick känslan ”måste kolla Fokis, tänk om hon är gravid?”. Och jo, det var du? Hur sjukt, blev helt chockad själv.

  4. Åh så fint att du ville bjuda dina läsare på lunch och att du vill göra fler ”läsarträff”!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *