It’s my Birthday!

Älskade cybervänner, 

Min födelsedag är snart över. Åh, vilken underbar dag jag har haft. Jag har verkligen fått allt som jag har önskat mig idag. En lugn och mysig födelsedag med min lilla familj på hemmaplan utan att behöva göra mycket. Jag tog inte emot gäster idag heller. De får komma under veckan eller nu under helgen istället. 

Bill har bokat ett bord till oss på en jättefin restaurang men jag föreslog att vi kunde äta på restaurangen nere vid vattnet nära oss istället. Inget märkvärdigt. Tänkte mest att vi ska ha nära hem om Zelda skulle bli grinig. Det är extra äventyr i sig att ta med (grinig) bäääbis till en restaurang under middagstid. Vår middag blev lyckad ändå, Zelda sov en stund och när hon vaknade såg vi på henne att hon började bli otålig så vi hoppade över efterrätten. Jag har jättemycket tårta kvar från i morse ändå. Bill gav mig en 12-bitars tårta till frukost i sängen, haha. Trodde att jag drömde först när han la en bricka med tårta i sängen och sa: -Varsågod, din frukost. Inte varje dag jag känner mig såhär bortskämd. Nu får vi trycka i oss resten av tårtan ikväll.

Jag blir alldeles varm i hjärtat när mina nära och kära bryr sig och vill göra något speciellt för mig på min födelsedag, men jag behöver verkligen inte mycket. De pengarna som Bill har tänkt att lägga på vår lilla weekendresa bad jag honom att sätta in på Zeldas sparkonto istället. Jag känner mig otroligt mätt över all kärlek som jag har fått idag. Vilket jag är tacksam för. Äkta kärlek, familj och vänner är ingenting som man kan köpa med pengar. Jag är glad att jag har många underbara människor i mitt liv.
Just det, fina cybervänner går inte att köpa med pengar heller. Jag är supertacksam att jag har er i mitt liv ska ni veta.

Yey, vilket underbar år jag har haft som 26 åring. Nu är jag 27 år ung. Jag känner på mig att jag kommer att få ett till bra år! Lite optimistisk får man ändå vara. 😉 

Kärlek till er! 

26 kommentarer

 1. STORT GRATTIS på din dag och härligt att den blev som du ville.
  Hoppas du får ett minst lika underbart år som 27 åring. Hipp hipp hurra på din dag.

 2. Grattis! 😀 Mycket lycka till dig och dina nära!

 3. En stor grattiskram till dig underbara Foki! ❤

 4. Vackra och fina Foki,
  Stort grattis på din stora dag! Tack för att du har funnits i 27 år och spridit glädje, kärlek och omtanke genom åren. Du är en sann vän, en ära att få lära känna och en gåva till jorden!
  Massa kramar och nospussar från oss!

 5. Grattis!🎈🎀

 6. Grattis på födelsedagen bästa Foki!!!! ❤️❤️ Ni ser så fina ut båda två ❤️

 7. Grattis! Inte varje dag de blir tårta till frukost 😁 antar Baggiz blev sotis. 27 år e inte gammalt bara lite mer än ett kvarts sekel 😜 så fortsätt å mys med din familj ikväll min fina cybersyster.
  ❤❤❤

 8. Jättestort grattis Foki!
  Kram

 9. Grattis bästa Foki! ❤️❤️

 10. Grattis bästa Foki!! <3

 11. Grattis fina 💗💗💗

 12. GRATTIS! Helt sjukt ändå att du är nu 27 år då jag började läsa din blogg när du kanske var 18-19 år haha!

 13. Stort grattis i efterskott!

 14. Jag såg bilderna på instagram igår, men jag passar på att gratta här i bloggen istället – stort grattis i efterskott!! ♥♥♥

 15. Grattis i efterskott 🙂

 16. Grattis ått dig!❤ då jag fylde år firade ingen mig eller kom ihåg mig..😢

  1. Grattis i efterskott finaste cybersyster ❤❤❤

 17. Grattis i efterskott fina du! Massa kramiz<3

 18. Grattis grattis grattis fina Foki! Tack för att du fortsätter med din underbara blogg, älska dig och din blogg. Tack för att du finns med din värme som strålar åt alla håll. Du är en underbar förebild och du förtjänar allt gott du har i ditt liv. Kram!

 19. Stort gratis på din dag!

 20. Grattis i efterskott!

 21. Grattis i efterskott! 😁🎂

 22. Grattis på födelsedagen fina! 🎉❤

 23. Grattis fina Foki <3 Kramar!

 24. Grattis!

 25. Grattis i efterskott!💐💖 Hoppas du hade en underbar dag Foki! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *