Zeldas första besök till leklandet

Igår firade vi Zelda med att ta henne till leklandet. Så roligt att vi bor nära ett lekland, ännu roligare att det var gratis för barn under 1 år! Vi blev helt snopna när vi skulle betala för inträde och de sa att det var gratis. Såg att det var fler bebisar under ett år som var där också. Mysigt ställe att spendera dagarna på när det är dåligt väder ute t.ex.

Zelda smakade på allt hon rörde vid. När vi lekte i bollhavet smakade hon på alla bollar hon plockade upp. Jag tänkte: -Men nej Zelda. Det är ju fler barn som ska leka. Jag tog servetter och torkade efter henne. Sen såg jag att alla barn vid Zeldas ålder gjorde samma sak, hahaha. Vet inte hur mycket baciller hon fick i sig igår. Kan tänka mig att inomhus-lekland måste vara ett ideellt ställe för barn att bygga upp sitt immunförsvar. 😉

Vilken rolig och mysig dag vi hade igår, kan nog erkänna att jag och Bill hade mest kul, hehe. 

4 kommentarer

  1. Aww bilden med Zelda i det lilla klossfortet är ju bara för sött ♥

  2. Ja vi vuxna har 100 gånger roligare än barnen 🤣🤣🤣

  3. Nä vad roligt! Ser till att hon inte får magsjukan bara!

  4. ha ha.. Som min man tänkte (på skoj såklart) när vår första dotter föddes: Fan ingen bilbana!.. ha ha. Såklart har de blivit lek med allt möjligt ändå. 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *