Ute i naturen med bebis

Hey finaste ni, 

Vi skulle ha åkt till fjällen igår men pappa ringde och sa att det var full vinter där uppe. Vi har inte vinterdäck på hyrbilen så vi bestämde oss för att stanna hemma i byn för säkerhets skull. Annars skulle vi lätt åka upp dit!

Idag tog vi oss ut i skogen och hade en liten utflykt istället. Åh, så mysigt det var. Vi gjorde upp en brasa, skålade med varm choklad och fiskade i bäcken. På vägen till vår hemliga bäck släpade jag med mig Zeldas liggdel, filtar och alla bekvämligheter som en bebis kan tänka sig att behöva. Själv satt jag på de kalla stenarna bredvid Zelda och frös om rumpan, haha. Lyxigt att vara en bebis egentligen. Jag kan bli sådär lite avundsjuk när jag ser bebisar som har gosat ner sig i barnvagnen, speciellt när det är kallt ute.

Vad glad jag är att vi har fin natur här uppe. När jag var liten och växte upp här tog jag naturen för givet. Nu uppskattar jag den verkligen och förstår värdet av den vackra naturtillgången som vi har här uppe. Den måste vi ta vara på väl!

Nu ska vi snabbstäda huset och packa våra resväskor. Imorgon måste vi bege oss hemåt mot storstaden igen.

Hoppas att ni har haft en underbar dag älskade ni, 

Zelda älskar hennes nya flaska. Hon vill hålla och leka med den hela tiden.
Flaskan är inte bara till hennes mat. Utan en extra leksak också. 2 in 1! Haha. 

Bill lyckades få upp en brasa (utan min hjälp) trots att det var jätteblött ute! Duktig han är.
Annars är det bara jag som alltid får göra upp elden åt oss. 

15 kommentarer

 1. Så mysigt ni har det 😊 här e de typiskt mälardals väder (regn). Gosat in mig i en filt för jag fryser. Börjar bli förkyld.

  Norrlands fantastiska natur tar andan ur en. Har inte varit där sen början på 90-talet. Hoppas på en tur dit i framtiden. Nu får jag njuta av alla vackra höstlöv å alla förbannade nypon att rensa 🤣🤣🤣 hatar klipulver men hemmagjord nyponsoppa e toppen 😊

  Kram!

  1. Haha, men det låter ju mysigt det med! Åh, nypon! Nu är jag sugen på lite nyponsoppa 🙂
   Var i Norrland har du varit till? 😀

   Kram!

   1. Gällivare, Pajala, Seskarö, Kalix, Luleå, Umeå, Jokkmokk, Arvidjaur, Arjeplog, Lycksele å Malå. Mysigt med midnattssol. Tyvärr missade jag polarnatt eftersom jag var norrut i februari. Men kallt var de. Burr! 38 grader e visserligen inte extremt men tillräckligt kyligt. 😁

 2. Zelda är nog den sötaste unge jag någonsin skådat! <3

  1. Åh, vad du är snäll. Zelda är glad att hon har en sån snäll cybermoster! 😀 <3
   Hon hälsar så mycket och skickar med gosiga bebiskramar!

 3. Jag skulle verkligen vilja uppleva Norrland! Gärna under alla årstider. Något som jag alltid har velat uppleva är dessutom norrsken. Det hade varit såå häftigt!
  Min farfar var dessutom därifrån någonstans så det hade ju varit kul att åka dit.

  1. Ja! Det tycker jag att du ska göra nångång! Många glömmer bort hur vackert norra delen av Sverige är. Man kan få så vackra naturupplevelse här. <3

   kraamar <3

 4. Din flaska är verkligen snygg😍

  1. Åh, tack snälla. Vad glad jag blir! Blir så himla glad när jag ser flaskan 😀 <3

   kramar massor <3

 5. Hoppas du får en jävla mysig tid ”hemma”! Så roligt för dig. Ser ut som Zelda stormtrivs!! Heja dig Foki och din underbara blogg.

  1. Fina, tack snälla! <3
   Ja, vi alla trivs! Zelda älskar sina morföräldrar och sin moster jättemycket. Ser på henne hur hon alltid vill gå till dem trots att hon fortfarande är "rädd" för andra. Hehe.

   Tack för att du följer bloggen! Är så glad att du uppskattar den.

   Kramar massor. <3

 6. Åh så fint det var där ♥

  1. Verkligen! <3
   Längtar hem redan 😀 <3

   Kramar!

 7. Bamse kram till dig och din familj.

  1. Mega bamsekram tillbaka från oss! Hoppas att du får en fortsatt underbar vecka finaste du! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *