Mätt av skratt

God natt finaste ni, 

Först och främst vill jag säga hur mysiga ni är som delade med er av era tankar när jag frågade er huruvida ni trivs med det ni gör idag eller inte. Oavsett hur svaret blev, ja eller nej så har jag fått lära känna er lite bättre vilket jag uppskattar enormt mycket. Ibland känns det som att jag pratar med mig själv trots att jag ser hur många cybervänner som kikar in här varje dag, haha. Det är kul att få växla några ord med er. Tack för att ni tog er tid att öppna upp er och att jag fick den äran att lära känna er bättre.

Mamma och pappa sover i vårt andra hus ikväll. Jag och Bill får oftast huset för oss själva när vi är här. Under dagen här hemma har det varit väldigt mycket sällskap och skratt. Moster kom förbi en stund under dagen och lekte med Zelda. Sedan fick Zelda hålla mamma sällskap i växthuset tills hon somnade i vagnen. Vi hade flera timmars lång middag ikväll när mamma och pappa lekte och busade med Zelda vid matbordet. Zelda vägrade sova för att mormor och morfar är så kul. Det var inte bara maten som vi blev mätta av, utan skratt också!

Hoppas att ni har haft en underbar dag. Om inte hoppas jag att ni får en bättre dag imorgon.
Min bästis Evvi förbi imorgon och ska leka med Zelda en sväng. Åh vad jag har saknat henne! 

P.s. Saknar min son Baggiz!

2 kommentarer

  1. Vem ta hand om Baggis?

  2. En liten fråga, jag hoppas du inte tar det fel, tycker han är världens finaste ❤️ men hur tänker ni kring Baggiz vikt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *