Reser mot norr!

Älskade ni! ♥

Jag hade en vilodag igår. Var så himla trött. Sov ingenting förra natten. Det var inte pga Zelda. Jag kunde helt enkelt inte sova, hade så mycket i tankarna. Tillslut satt jag vid köksbordet och skissade, hahaha. Fick 3 timmars sömn totalt så jag fick ladda om batterierna igår. Idag vaknade jag superglad och har hur mycket energi som helst.

I skrivande stund befinner vi oss på flygplatsen! Ska snart flyga mot norr! Mysigt att åka hem, träffa familjen och mina älskade barndomsvänner. Åh vad jag saknar alla!

Vi ses och hörs lite senare,
Kram till er alla och ha en fantastisk dag underbara ni! ♥

3 kommentarer

  1. Saknade dig igår!
    Har så jätte kul Foki!

  2. Å vilket fint sele, vad heter det? Vill också köpa! Har ett från babybjörn just nu men är inte helt nöjd.
    Kram ❤️

  3. Kram! Ha de så mysigt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *