Babyshower för min fina vän

Solstrålar! 

Hur har helgen varit för er? Har ni haft en fin helg? Det har vi! Hela helgen har varit fullproppad med kärlek. En riktig umgås helg med de allra käraste. Som jag berättade tidigare hade vi ett kalas för Bill i Lördags. Igår (söndag) överraskade vi Helen med en babyshower. Finaste mamma i världen är hon, även om bebisen inte är här än så ser jag redan nu hur omsorgsfull Helen är. Hon kommer att klara mammarollen som ingenting!

Kändes som igår när Helen och Magnus berättade för oss att de var gravida. Jag och Bill blev superglada! De överraskade oss med glada nyheter gång på gång under sommaren. Först flyttade de närmare oss, sen berättade de att de var gravida. Åh hur vi började drömma oss bort om alla framtida familje aktiviteter som vi kommer att göra tillsammans och hur killarna kommer att gå med deras barnvagnar i stan som två lattepappor, söööt!

Åh, inte länge kvar nu tills Zeldas bästa vän är här! Haha, Zelda vet inte än att bebisen som ligger i Helens mage är hennes bästa vän men jag är stensäker på att de kommer att vara det med tanken på hur mycket de kommer att umgås. Helen och Magnus kommer att uppfostra deras dotter till att bli så ödmjuk och snäll, precis som de själva. Zelda kommer att älska sin kompis så mycket.

Nu ska jag gå ner till förrådet för att hämta upp våra resväskorna. Tänker packa resväskorna redan nu så att jag får det gjort. På onsdag ska vi äntligen åka upp till Lappland för att hälsa på min familj! Längtar ihjäl mig!

Önskar er en härlig dag, lycka till med allt ni ska göra idag. 

2 kommentarer

  1. Så mysigt ❤ blev ju hungrig när man ser alla godsaker. Slurp!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *