Foki x Glacial

Mitt awesome samarbete med Glacial Bottle

Som jag berättade tidigare kommer jag att släppa en kollektion med Glacial Bottle. Yey! Under sommaren har jag fått hem prover på de färger som jag har valt. Första provet blev det fel shade på färgen, andra gånger blev det också fel men jag valde att behålla färgen då flaskan påminde så mycket om Bubble Fizz, haha. Ibland kan ett litet misstag leda till något bättre. Man ska inte vara rädd för att göra misstag här inte! 

Åh, nu längtar jag jättemycket till lanseringen att det pirrar i magen. Så kul att jag fick äran att göra den här kollektionen med Glacial. Att vi tillsammans gör gott för världen. Jag älskar det här konceptet att man bidra till något gott med sin verksamhet. Det borde vara ett standard tänkt som företag bör ha i baktanken. Hur man kan bidra till att göra en bättre värld genom sin verksamhet.

Vad tycker ni om färgen? Visst blev den söt? 

I ett samarbete med Glacial Bottle

7 kommentarer

  1. Jättefin! Men ska det verkligen stå att det är Zelda som har sagt det där, hon kan ju inte prata än..? Vore det inte bättre om det stod något liknande men att det är du som står bakom det? Och sen kommer din signatur under som det redan är på förpackningen. 🙂

  2. Fräsigt ? får äta nudlar några veckor så jag får råd å köpa en ?

  3. Jättefin! Jag har den i marmormönster redan, den är kanonbra! Köpte en till min man också i träfärg, han har coca cola i den – haha! 🙂 Fyller den hemma på morgonen så han slipper köpa småflaskor på lunchrasterna. Ser fram emot den du släpper med dem, hade också gillar en i grön/blå, som norrsken typ <3

  4. Så fin ?

  5. Wonderful, what a website it is! This web site presents helpful facts to us, keep it up.

  6. Vart kommer man kunna köpa en sådan? och vad kommer priset ligga på? Den ser för himlarns fin ut iaf!

  7. Den var verkligen superfin!! Älskar färgerna och den där godisen!! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *