Äppelmelodin

Solstrålar! 

Hoppas att ni mår bra och att allt är väl. Hur står det till? Vad gör ni idag? 
Vi har bara myst på här hemma och tittat på Iron Fist. Det bästa med netflix-serier är att de släpper hela säsongen direkt. Man kan titta på en hel säsong på en dag om man vill. Att man inte behöver gå och vänta varje vecka på en ny episod. Kul ju! 😀

Jag är lite trött och hängig idag men har ingen feber. Känns som att hostan är som värst nu för mig. Brukar alltid vara det när min förkylning håller på att gå över. Hostan kommer alltid sist. Jag har hostat så mycket att jag har träningsvärk i magen.

Nu ska jag baka oss en äppelpaj. Har plockat med massor äpplen när vi var hos min svärfar förra helgen.
Vill också ha ett äppelträd när vi bor i ett hus här med barnen i framtiden. Det är ett måste för mig! I Lappland kan vi inte få ett äppelträd att växa så här. Även om jag hellre (fortfarande) vill bo i Lappland nära mina föräldrar så får jag se det positiva med att bo här i Stockholm: Tillgång och möjlighet till ett äppelträd på gården. Eller vet ni vad, flera äppleträd ska jag ha, så mycket som jag längtar hem. Haha. 

– Nu fotar jag dig Novalie…  ↑

– Din tur att fota mig Novalie ↑
Haha, det var bara mina fötter på alla bilder som Novalie tog på mig.

5 kommentarer

 1. Angelica

  Hur kommer det sig att du väljer att bo i Sverige om du hellre vill bo där?:)
  Dessutom undrar jag varför ni byggt ett hus i ett annat land? Ska ni bo där?
  Kram! Glad att du mår bra igen.

  1. Tack underbaraste du! Jag är också glad att jag känner mig bättre! <3 🙂

   Menar du att bo här i Stockholm och inte i Lappland nära mina föräldrar?
   För att Bill och hans familj bor här. Jag och Bill har haft en diskussion tidigare om var vi ska bosätta oss på längre sikt. Det blev Stockholm. Familjen, jobbet och vänner är här för Bills del. Det blir större omständigheter för Bill att flytta än vad det är för mig tydligen. Jag har vänner och jobbet här också, men Bill har ingen i Lappland. Dock åker vi upp till mina föräldrar och hälsar dem på med jämna mellanrum istället.

   Thailand är mitt andra hem. Byggde huset där i början av förra året innan jag visste att jag skulle bli gravid. Tanken var att jag skulle ha någonstans att bo under flera månader när jag jobbar där. Jag bodde i Thailand halvårsvis förut p.g.a jobbet. Nu bygger vi bara klart huset och ha den som vårt extra boende i Thailand <3

   Kramar

 2. Åh mums! Vi har ett stort päronträd på innergården. Så här görs de pärondryck. Finns även vildäpplen en bit bort.

 3. Åh, mamma och jag bakade en äppelpaj i helgen också. ^^

 4. Vi har ett äppelträd och TRO MIG, ett träd räcker!! Under äppelskörden har vi gjort äppelpajer, äppelmos, äppelchutney, äppelkaka osv osv., gett bort en hink varje dag till grannar och fått kasta massor ändå! Vi är så glada att vi inte behöver ta hand om fler än så, har varit en pärs men helt fantastiskt med ETT träd 😀 haha!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *