Sjunkling

Älskade ni, 

I natt frös jag och svettades. Mätte temperaturen på mig själv när jag vaknade imorse, ingen feber! Passade på att mäta på Zelda i samma veva för säkerhetsskull. Jag vet att det är nog ingen fara om Zelda skulle få lite feber eller bli förkyld, teoretiskt sätt. Men i praktiken skulle jag bli så himla ledsen och orolig. Det är inte lätt att vara mamma. Man har tendens att överdramatisera allting, speciellt när det kommer till sitt eget barn, haha.

Bill gick ut med Zelda för en stund sen. Han ska till apoteket för att köpa paracetamol till mig. Sen hade han också med sig en shoppinglista på saker som han behöver köpa till sitt odlingsskåp och lite prylar till vår norrlandsresa. Vi ska åka hem till mina föräldrar om två veckor.

Jag har druckit 2 liter vatten redan. Ska fortsätta dricka mycket under resten av dagen. Nu ska jag vila, men måste hålla mig vaken! Jag kommer bara att känna mig extra trött och hängig om jag skulle sova. Vill inte känna mig för sjuk även om min kropp är jättesvag, snorar, hostar och hur det smakar besk i hela munnen.

Hoppas att ni mår bra där hemma, på jobbet, skolan eller där ni är. Ta hand om er. 

-Stop being overdramatic! Säger Zelda, XD

7 kommentarer

 1. Usch vad tråkigt! Krya på dig!
  Ett tips är att ta zinktabletter också. Det är det enda som vetenskapligt bevisat har en signifikant effekt mot förkylning. Finns givetvis bra huskurer med men zinktabletter är ett bra komplement! Drick gärna blåbärssoppa också. Det är vitaminrikt och lindrande.

  Jag har själv tagit några zinktabletter denna veckan eftersom jag har en förkylning på gång. Får inte bli sämre för jag ska till Japan på fredag. Tabletterna verkar hjälpa eftersom mina förkylningar vanligtvis känns mycket värre men man vet aldrig.

  Den bilden på Zelda är väldigt söt! Hade ramat in den om jag vore du.

  1. Åh, det ska jag göra! Tack snälla fina för tipset. <3

   Så kul att du ska tillbaka till Japan igen! Giih, är så taggad för din skull! Blir det Tokyo igen? Eller ska ni till andra ställen också?

   Zelda hälsar så mycket!
   Kramar från oss <3

 2. Usch, låter som en rejäl förkylning! Hoppas du blir bättre snart. ♥

  1. Tack Elina <3
   Det hoppas jag också, känner mig lite bättre nu med cyber krya från dig! 😛 <3

   Kramar! <3

 3. Krya på dig och hoppas du fick samma som jag och hela min familj fick. Hög feber, snorig och hostig, men det gick över på ett par dagar. Sen var vi slokiga ett par dagar till.
  Va inte orolig för Zelda för Bill har rätt, hon bygger upp sitt immunförsvar men små förkylningar.
  Krya på dig och sov lite middag.

 4. Krya på dig! Hoppas att Zelda och Bill får hålla sig friska.
  Kram

 5. Krya på dig! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *