Mat när man är sjuk

God kväll fina ni, 

Tack snälla för alla ”krya på dig” -hälsningar. Vad ni är underbara och omtänksamma. Jag hoppas också att jag blir frisk snart. Dock känns det mentalt bättre efter cyberkärlek från er.

Det blev halvfabrikat idag (behöver inte vara så dumt heller). Tog fram vego-biffar från frysen och gjorde rostade rotfrukter med feta och sallad till. Vi rörde ihop balsamvinäger dressing åt sidan också. Fick hjälp av Bill med att choppa grönsakerna. Eller… jag låg i sängen och sa till Bill vad han skulle göra, hur han ska lägga upp maten o.s.v. Så… Det är Bill som har lagat middag idag och jag försökte ta cred här, haha.

Min kroppstemperatur har stigit nu på kvällen. I skrivande stund sitter jag i badet och dricker soppa. En sån där pulversoppa som man blandar varmvatten i, haha. När man är sjuk har man varken ork eller energi till att laga mat. Vilket är såklart en av de tråkigaste orsakerna till varför jag ogillar att vara sjuk. Det är också lite frustrerande att känna mig så här hängig och trött när jag vill göra så mycket, jag vill ta hand om Zelda. Leka med henne och gå ut med henne men jag kunde inte göra det så väl idag.

Jag har bett Bill att köpa med zinktabletter som Mou tipsade mig om. Det ska tydligen vara mest effektiv mot förkylning. Det visste jag faktiskt inte. Visste ni det? 🙂

1 kommentar

  1. Mums! Så gott det ser ut!
    Hoppas att tabletterna hjälper! Tror inte att de är mest effektiva, bara att de har en effekt som har vetenskapliga belägg. I vilket fall som helst, ta det lugnt nu och vila upp dig! Bill är super!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *