Växer ikapp storebror

Finaste ni, 

Hoppas att ni mår bra. Vi har varit upptagna med att umgås här hemma. Det är ju heeeelg! Imorgon ska vi åka hem till Bills pappa för bebisgos! Bills bonussyster har fött barn för tre dagar sen. Åh, så mysigt. Zelda har så många kusiner att leka med. 

Sen har jag suttit och bevakat våra flygbiljetter till Thailand under de senaste dagarna. Vilka datum är billigast att åka samt planera vilka ställe vi ska åka till. Det är jag som tar hand om alla våra bokningar för den här resan. Vi måste även tänka på att åka till lite mer barnvänliga ställen.
Den här resan till Thailand kommer att vara så fantastisk på alla sätt och vis. Jag ser verkligen framemot resan. Vet ni varför? För att hela min familj kommer att vara i Thailand samtidigt för första gången någonsin!!! Vi har aldrig haft semester ihop alla 5 (6, med Zelda). Antingen har Fay eller pappa stannat hemma de gångerna som vi har varit till Thailand.
Det ska bli jättespännande för Zelda att träffa heeeeeeela min släkt och min kära mormor som längtar så mycket efter oss. Det ska bli kul att träffa mina kollegor, kolla till vårt välgörenhetsprojekt och supermysig att pyssla lite med vårt hus i Thailand. Vi började bygga huset förra året och det är massor med detaljerna kvar som trädgård, inredning o.s.v.

Jag längtar oerhört mycket till den här resan! Det är lite mer än tre månader kvar bara. Tiden kommer att gå så fort!

Ser ni att Zelda har vuxit ikapp Baggiz?
Dock ser Baggiz jättefel ut på den här vinkel, hahaha. Det är extra löshud och fluff bara.
Han är gos-mullig, men på den här vinkel ser han ut som en fluffig valross.
Innan ni blir oroliga och säger att Baggiz är en fetto-vich kan ni läsa HÄR

3 kommentarer

  1. Hei
    Vad roligt för er att åka allihop.
    Vilka ställen i Thailand är mer barnvänliga än andra enligt dig? Vi ska åka nu till vintern med våran då 7-8 månaders bebis. Vilka ställen är bra att åka till? Har funderat på Pattaya, vad tycker du om det stället? Och skulle du rekommendera att åka med mellanlandning då, blir direkt resa för jobbigt för en bebis i den åldern? Och just det, sen skulle jag fråga också vilket special diskmedel ni använder till att diska Zeldas flaskor osv med? 🙂 hoppas du kan svara!!
    Kram ❤️

  2. Sötisar ❤❤❤

  3. Glömde fråga om Baggiz e brittisk korthår? De e breda inte tjocka. Det viktiga e att han mår bra. Konstigt att folk ska pika allting. Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *