När man blir smygfotad

När jag kollade genom våra semesterbilder i Bills kamera såg jag att han har tagit en massa smygfoto på mig och Zelda i Frankrike. Vilket creep han är! Men jag ska inte säga något för att jag gillar att smygfota honom, speciellt när han sover med barnen (Baggiz och Zelda). Det är nog jag som är det största creepet här, haha. Varför gillar vi att smygfota varandra egentligen? Varför känns det så naturligt för oss att göra det? När man i själva verket skulle vara upprörd om främmande människor smygfotar en.

Är det bara jag och Bill som smygfotar varandra eller gör ni det också med era käraste? Är det en grej? Jag har undrat länge varför vi gör såhär. Är inte det konstigt?

Jag skulle aldrig smygfota eller filma någon annan om inte den personen håller på att begå brott som jag kan lämna in som bevis till polisen. Men med Bill gillar jag att göra det, speciellt när han inte är medvetet. För att jag tycker att han är så fin just i den stunden jag smygfotar honom. Herregud, jag låter som ett riktigt creep.

15 kommentarer

 1. Varken jag eller Joe tar kort på varandra utan att säga till men det är mest för att jag själv har dåligt självförtroende och inte vill vara med på bild. Däremot fotar jag katten hela tiden. Har flera tusen bilder på honom i telefonen. Min portfolio har väldigt mycket Merlin också. Jag brukar fota Joe när vi är ute men han brukar bara göra fula miner.

  Personligen tycker jag att det är okej att ta kort på varandra beroende på hur ens relation ser ut och hur mogen man är.

  1. Du är en av de vackraste människor jag känner fina Mou.
   Förut var jag lite rädd när folk fotade mig att det skulle vara ”fel vinklar” haha, men nu bryr mig inte så mycket. Det blir som det blir.
   Jag har nog mer bilder på Zelda och Baggiz än på mig själv också. Det är ju så kul att fota de små.

   Haha, vad är det med killar och deras grimaser när man fotar dem? 😀 <3

   1. Oj! Vad snäll du är! Nu blev jag riktigt glad! Tack finaste Foki!

    Ja du, bra fråga!

 2. I smygfoton kan man få till en sån känsla som man bara inte kan få med i foton där man är beredd på att bli fotad. Det är så vackert egentligen när man ser själv hur smygfoton säger så mycket mer än foton som man fixar till sig för och ler till och allt. Det är som att fånga en tanke i en bild 😉 så länge det är ens käraste som smyg fotar och inte ett creep haha

  1. Jag håller helt med! 🙂
   Jag brukar smygfota maken och sonen när dom sover. Dom ser ju så underbart gosiga ut då! ;D

  2. Det stämmer faktiskt! Bra att du reder ut det här! Jag har undrat länge och inte fattat varför jag älskar att smygfota min man 😀 <3

  3. Precis denna kommentaren jag skulle skriva! Viktiga är väl sen att en inte publicerar bilder utan godkännande. Eller sparar på grejer som den som är fotad inte vill ska sparas. Men det är verkligen de bilderna (då personerna inte vet att de blir fotade) som blir bäst.

 3. Älskar bilder i vardagen ? de blir bäst om man smyger med kameran.

  1. Eller hur! 😀 <3

 4. Du är absolut inget creep, du är vackra fina Foki som sprider glädje!!

  1. Aaaaw <3
   Vad du är fin och snäll. Tack underbara du. Tack för att du sprider så mycket glädje och kärlek! Fortsätt vara så här awesome! <3

   Kramar <3

 5. Två ord, syfte och ansvar.

 6. Jag brukar också fota pojkvännen och katten när de sover ibland. Finns inget mer fredligt än när sina närmaste som sover, man känner sig så blessed.

  Du strålar starkt av mamma-aura på bilderna, så fin <3

 7. De flesta blir bättre på bild när de inte poserar tycker jag.

 8. Det sägs att man konstant fotar den man älskar 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *