Sista dagen

Älskade ni, 

Uppdateringen i bloggen har varit ganska lågt under resan eftersom vi var på resande fot hela tiden. Men det kommer många inlägg nu i efterhand vill jag varna er i förväg, haha. På instastory har jag däremot uppdaterat med jämna mellanrum så att ni kunde följa med oss live.

Det här är vår allra första utlandsresa med lilla Zelda, allt vårt fokus har gått till henne. Jag och Bill har hjälpts åt med att se till att Zelda känner sig bekväm, glad, tillfredställt, att hon har det bra, att allt funkar o.s.v. Åh vad vi har lärt oss mycket under den här resan. Första dagen kände vi oss lite orutinerade men vi kom in i de nya rutiner ganska snabbt. Nu vet vi vad som funkar, inte funkar och hur vi kan göra det mycket bättre nästa gång. Är otroligt glad att Zelda har varit jättesnäll med oss. Hon har varit så himla cool och lugn. Det underlättar ju en hel del.

Det är superhärligt att resa men det ska bli skönt att åka hem nu. Hemma har vi ju andra rutiner och bekvämligheter. Tycker att det är lite synd att vi har tappat lite av Zeldas pottningsrutin under resan. Både vi och Zelda tycker att det är lite jobbigt, haha. Nästa gång ska vi ta med oss en sån där resepotta! Varje gång hon vill göra sin grej signalerar hon och tittar på oss. Jag fick alltid svara med: -Det är ok Zelda, du kan göra det i blöjan. Svårt att springa med henne till en trång liten restaurangtoalett liksom. Men det har funkat bra ändå!

Vi är ute och gör sista sightseeing här i Nice innan vi åker hem ikväll.

Ha en fortsatt underbar dag finaste ni! 

8 kommentarer

 1. Gå hon på potta redan? Wow!!!!

  1. Hon är jätteduktig 🙂
   Vi sätter alltid henne på potta här hemma när hon signalerar till oss. Men hon är inte helt blöjfri inte! 🙂

   Kramar från oss <3

 2. Ta med solen hit ? regnar här :p

  1. Jag försökte, men det gick inte så bra 😉 Haha 😀 <3

 3. Vill du dela med dig lite mer av era babypottingrutiner? Väntar mitt första denna månad och det är något som vi vill börja med redan från start. Har läst hur mycket som helst men vore kul att höra från någon annan än enbart guider m.m.

  1. Absolut! 🙂 <3
   Åh, vad mysig med första bebis. Jag ska göra ett litet inlägg till dig under veckan.

   Kramar <3

 4. Jätte fina bilder på dig o Zelda?

  1. Åh, Vad snäll du är med oss <3
   Tack snälla! Zelda hälsar massor.

   Kramar från oss <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *