Zeldas första arbetsintervju

Vi var och hälsade på min fina vän Johan på hans kontor igår. Han berättade att de söker fler personal, bl.a. en account manager. Zelda tog chansen och gjorde hennes arbetsintervju på plats. Haha, Zeldas första arbetsintervju! Hon fick jobbet direkt och Johan sa att Zelda kunde börja nästa vecka. Oh oh, hur ska det här gå?

Vi fick hem en massa smink och spännande produkter. Är inte det underbart att jobba på en Media / PR-byrå där många företag lämnar en massa produkter åt en? Lycklig mig som känner Johan, nu kan jag alltid gå till hans kontor och plocka smink när jag behöver. Haha. 

Vad ska ni göra idag mina solstrålar? Själv ska jag och Zelda hämta upp mitt studiematerial. Ska ju plugga till hösten. Spännande! 🙂 

10 kommentarer

 1. Vad ska du plugga

  1. Företagsekonomi 😀
   Behöver kunskap till mitt företagande.

   Kram!

 2. Ska du göra nåt kul på Stockholm fashion week nästa vecka? 🙂

  1. Jag är i Franska Rivieran då! 😀 <3

   Kramar <3

 3. Lyckosamma er som får gratis smink. Smink är faktiskt riktigt dyrt märkte jag här om dagen!
  Zelda verka nöjd med sitt nya jobb?

  1. Eller hur! Så dyra… Ibland har man tur, yey! 😀 <3
   Zelda är supernöjd, fina kollegor har hon fått säger hon. Haha

   Kramar från oss <3

 4. Vilken gullig bild ❤

  Haha! Jag hade blivit utslängd istället.

  1. <3 <3 <3

 5. Vad har jag missat? Vad ska du plugga för något? ?

  Åh PR stuff det verkar så lyxigt att få ??

  1. Läs här: http://www.fokis.se/2018/07/13/plugga-till-hosten/

   Hehe, du får hänga lite mer här i bloggen Jessie 😉

   Jag ska plugga företagsekonomi bara. Behöver mer kunskap kring ekonomi. Nyttigt för mig tycker jag.

   Kramar massor!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *