Baggiz kopia till adoption

Förra veckan såg jag det HÄR facebook inlägget om att Bruno behöver ett nytt hem. Det första jag gjorde var att visade Bill annonsen. JAG VILL HA BRUNO! Han fick ett nytt hem ganska snabbt vilket är tur, annars hade jag åkt över land och hav för att hämta hem honom. Han är verkligen too cool to be homeless, vilken goding han är. Min första tanken när jag såg Bruno var: – Det är ju Totoro! Jag har kollat på Bruno varje dag sen jag såg honom och  känner mig lika glad varje gång.

4 kommentarer

  1. ❤❤❤

  2. Haha, orkar inte hur han sitter ?

  3. Gahhhhhh vilken super gullig katt!!! Så underbar alltså damn att jag inte såg det inlägget först! Så söt och vaf jag älska magen?

  4. Men åå vilken söt cooling! ❤️:D

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *