Svår kväll

Finaste ni, 

Zelda somnade för en stund sen. Jag har precis fått i mig middag, värmde pizza som blev över från igår. Det är ju lite sent att börja laga mat nu, tur att vi har leftovers kvar. I skrivande stund sitter jag i badet och myser här för mig själv.

Zelda har varit lite svår ikväll. Jag tror att det är i kombination av att hon fick vacciner igår, hennes lår är ömma och tänderna som är på väg har retat henne en hel del. Hon har ont på många ställen nu, inte lätt att vara liten.

Det blev så fel tidigare när jag ville ta över Zelda från Bill. Jag menade såklart att jag ville hjälpa honom och avlasta lite eftersom han har kämpat med Zelda ett tag. Men han tog det på fel sätt och trodde att jag försökte visa honom att jag gör jobbet bättre. Han kände sig otillräckligt som pappa och allt blev bara fel. Vi pratade om det efteråt när Zelda hade somnat, kommunikation är så viktigt för oss. Tänk vad känslosam man kan vara när ens barn gråter och är ledsen. Visst blir man själv bli perky när bebisen är det? Nåja, ibland kan det bli missförstånd men vi lär bara oss av varandra. Vi blev sams jättesnabbt efter ett ömsesidigt samtal med varandra. 

På tal om något helt annat som är lite roligare. Tidigare idag när vi skulle hämta in Baggiz gick vi upp till Baggiz favoritplats och chillade under solskenet. Baggiz tyckte att det var så mysigt när vi var uppe på berget med honom, han purrade, dreglade och rullade runt. Det var ett par veckor sen vi umgicks alla 4 på vår lilla favvoplats. Jag såg verkligen på Baggiz hur mycket han har saknat det. Åh, vad jag älskar vår lilla son. Tänk att han fyller 10 år snart (samma dag som bloggens födelsedag). Det kommer att bli ett stort kalas det! 

Ser ni tjockis-sälen som solar på klippan? ↑

8 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️

  1. <3 <3 <3 <3

 2. Tråkigt att han kände så! Ibland kan det ju faktiskt också vara att en av föräldrarna har snabbare förmåga att trösta barnen vilket inte säger något om vilken föräldrer som är bäst utan mera om barnets period i livet. Exempelvis min systers barn. Hennes barn har varit rätt mammiga i början och sen när de blivit lite äldre mer pappiga. De har valt att försöka bemöta det genom att följa vad barnet vill utan att ta illa upp, självklart kan det också vara svårt för den som inte blir vald ibland (den som inte lugnar barnet lika snabbt) men de tänker att allt har sin tid och det underlättar deras vardag iallafall. Amningen är exempelvis något som små barn lätt tröstas av och det är inte så konstigt. De hör sin mammas hjärta när de ligger på hennes bröst och känner sig kanske lite som när de var i magen. Alla lösningar kan nog ändå skapa missförstånd då och då, bra att ni kunde lösa det snabbt! ?

  1. Ja, så är det ju. Jag har sagt till Bill att det kommer att komma en period när Zelda är mer pappig t.ex. Mammorna brukar vara bebisarnas trygghet under första tiden och man ska helt enkelt inte ta illa upp. Bill förstår det, han var bara ledsen för stunden när Zelda var så otröstlig hos honom. <3

   Kramar från oss! <3

 3. Han ska vara stolt över det han gör. Inte alla barn har så fina pappor. Men ibland så funkar det att byta av varandra. Ibland inte. Det blir mycket känslor när man e trött å kämpar. Men lilla Zelda har fått fantastiska föräldrar som verkligen bryr sig om henne. Barn e ibland otröstliga. Ibland vill de bara ha mamma eller pappa å ibland bara moster har jag fått erfara. ?

  Baggiz e ju helt underbar. Söta fjäskbollen. Själv har jag kompisens vovve här så nu e de massor av vovvegos. ❤

 4. Jag älskar din blogg just för att du är så öppen. Ett bra inlägg, tack:)

 5. Tips när det kommer tänder är att låta dem suga på kalla saker, min mamma la isbitar i handdukar typ. Ska tydligen dämpa lite.

 6. Vilka fina bilder och kissen som njuter i solen vad härligt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *