Helgmys

Solstrålar! 

Har ni haft en bra helg? Vi har myst på som vanligt här hemma. Jag och Bill känner oss så lyckliga, vi tar verkligen vara på den här tiden. Igår låg vi på gräsmattan med sovande Zelda i vagnen och påminde varandra hur lyckligt lottade vi egentligen är. Bara för att vi har varandra. Varje dag tittar vi på Zelda helt förundrad och undrar hur vi egentligen har lyckats skaffat oss ett sånt fint barn. Åh, den här lyckobubblan som nyblivna föräldrar. Zelda är snart 6 månader och vi lever i bebisbubblan fortfarande. Jag hoppas att det håller i sig länge!

På morgonen myste vi alla fyra i sängen. Det är fint att se hur Baggiz har så mycket kärlek till Zelda. Han brukar sniffa och gnugga sig på Zeldas hand. Min bebis tänkte han nog. Baggiz är så försiktig och snäll med Zelda. Dock har Zelda fått många ajja bajja på sig. Så fort Baggiz är nära älskar hon att räcka sig mot Baggiz fluffiga mage och klämmer den, hårt! Om hon får tag på svansen brukar hon direkt stoppa svansen i munnen och tuggar. Inte snällt! Haha, vi vet att det är hennes bebisreflexer men vi tränar Zelda redan nu att klappa försiktig, vara snäll med Baggiz och älska Baggiz.

Jag passar på att jobba lite när Zelda sover och har precis beställt en prampack. Ni gav mig jättebra tips om att man kunde hyra en airshell! SÅÅÅÅ BRA! Dock tror vi att vi kommer att göra många långa resor framöver och räknade lite på att det skulle bli billigare för oss om vi köper en prampack eftersom airshell kostar ju per vecka att hyra.
Den här gången tar vi nog med Zeldas vanliga vagn. Den är hyfsat liten och vi kan också vara säkra på att Zelda sitter och ligger bekvämt i vagnen. Sen ska vi inte äventyrar så mycket eller mellanlanda under den här resan. Om vagnen känns för klumpigt ska vi nog titta på en vändbar resevagn nästa gång! Nu kör vi så här! 

Vad har ni för planer idag? 

2 kommentarer

  1. Mysiga gänget ❤

    1. Att mysa är nog något som vi är bra på! 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *