Hur mycket kostar klockorna?

-Detta är mitt samarbete med Lambretta Watches- 

Fick frågan om hur mycket klockorna kostar. På Taxfree kostar de med läderarmband 599:- och metallband 999:-. Vi har fortfarande inte gått live i webbutiken än, men under den här veckan tror jag att de kör igång! Jag håller er uppdaterad då! 🙂

-Detta är mitt samarbete med Lambretta Watches- 

7 kommentarer

 1. Söta klockor. Dock ganska dyra:) Kan nog köpa likadan pÄ GekÄs haha!! Men gissa att det Àr för pengarna ska till vÀlgörenhet, sÄ fint av dig Foki. Kram.

  1. Och köper man sin klocka pĂ„ gekĂ„s Ă€r man nog varken intresserad av design eller vĂ€lgörenhet. Tyckte snarare de var billiga med tanke pĂ„ Ă€ndamĂ„l och materialval…

 2. SĂ„ fina! Jag campar framför bloggen nĂ€r klockorna slĂ€pper i webbutiken 😎💕

 3. Tycker inte alls att klockorna var dyra som ovanstÄende nÀmnde. Med tanken pÄ swarovski kristaller och vÀlgjorda ur. Klockorna kostar inte mer Àn Daniel Wellington som har betydlig sÀmre kvalitet. Jag Àger bÄde Lambretta och DW klockor.

 4. En elefants hjĂ€rna Ă€r inte mycket mer Ă€n tre–fyra gĂ„nger större Ă€n en mĂ€nniskohjĂ€rna, men elefantens hjĂ€rta kan vĂ€ga sĂ„ mycket som 21 kilo. I jĂ€mförelse vĂ€ger ett mĂ€nniskohjĂ€rta bara 350 gram.

  Elefantens hjÀrna Àr visserligen inte lika stor i förhÄllande till kroppen som mÀnniskans, men elefanten Àr ÀndÄ ett av vÀrldens intelligentaste djur. Elefantens hjÀrna Àr lika avancerad som mÀnniskans.

  1. Filippa starta en egen blogg om elefanter om du tycker det mÄste skrivas om det. Och sluta spamma andra bloggar med dina elefantprat strunt!

 5. Men oj, det var ett tag sen jag var hÀr inne.
  Snygg header, snygg bild och vilka snygga klockor!!
  Hur gĂ„r det med mammaskapet och hur kĂ€nns det nu fina Foki. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *