Vår lilla helg

Heeey solstrålar! 

Har ni haft en fin helg? Det har vi! I lördags var Bill ute med sina kompisar och körde gokart, jag och Zelda myste här hemma. Sen gick vi ut på en liten promenad. På vägen köpte jag mjukglass från kiosken nere vid vattnet men glömde att säga: -Lite glass mer chokladsås. Jag älskar mjukglass men är laktosintolerant. När jag får en stor glass i handen äter jag såklart upp allting, så glupsk som jag är, haha. Aj, jag hade jätteont i magen efteråt men glad var jag! Vem blir inte glad av en stor glass?! 

Igår hade vi en sån mysväder, vi myste här hemma och passade på att planera Zeldas namngivningsceremoni. Nu har vi äntligen kommit fram till hur vi ska göra. Ceremonin ska äga rum om 7 månader, på Zeldas ett års dag. Vi ska kombinera ihop ceremonin med födelsedagskalaset. Jag har redan bokat lokalen till Zeldas kalas. Vi kom fram till att det är enklast för oss att ordna festen på hotellets lokal vid vattnet i närheten av här vi bor. Vi hyr en hel våning i deras 1800-tals villa så att alla ryms. Vad mysigt det kommer att bli! Jag ser framemot det här.

Bill sa till mig att jag planerar Zeldas kalas som om det vore vårt bröllop. Jag har samma planeringsupplägg som bröllopet, haha. So crazy av mig egentligen men jag vill verkligen göra det här minnesvärt för våra vänner och familj. Det är ju Zeldas namngivningsceremoni och hennes alldeles första kalas. Sen är det faktiskt första gången någonsin som jag och Bill kommer att samla våra familjer under ett och samma tak. För mig känns det här jättestort!
Jag kommer nog att hoppa över min egen födelsedagskalas i år eftersom jag ska lägga all fokus på Zeldas kalas istället. Min födelsedag känns inte lika viktigt något mer, det är Zelda som är stjärnan. Kommer alltid att sätta mitt älskade barn i första hand. 

Kan ni gissa vilket tema vi kommer att köra på kalaset? 😀 

14 kommentarer

 1. Hello kitty gissar jag 😂

 2. Zelda tema såklart!! 🙂

 3. Hello kitty😀

 4. Tänkte också gissa Zelda 😂

 5. Har det försvunnit många gamla inlägg? Gillade att titta tillbaka på resor du gjort förrut. (Inspiration till mina egna haha) Letade efter vandringsledet du gick i italien. Tror det var path of the gods? (Sentiero degli dei) Minns ej. Hittat det förrut i din blogg, flera gånger. Men det verkar fattas massor av inlägg nu. Eller så är jag för trött så här på morgonen. Kanske försvunnit i någon flytt vet ej. Älskar bilderna från dina resor. Tråkigt om dom försvinner så. ♥

 6. Tv-spel/Nintendo eller prinsesstema med tanke på Zelda? Spännande att få se sen när det är dags 😀

 7. Hello Kitty gissa jag haha!!

 8. Om de inte e hello kitty så e de Zelda tema. Roligt att ni kan träffas allihop. De känns fint. Tiden går så otroligt fort men 7 månader e ingenting. Men du e duktig på att planera i alla fall.

 9. Det blir nog antingen Hello kitty eller Zelda tema? Eller båda två? 😄

 10. Vad det än blir så är det en så rolig grej! Ser fram emot bilderna!

 11. Ååh planera e ju så kuuul, älskar det. Det e klart att Zeldis går före allt nu, lilla hjärtat 💗

  Jag tror på Zelda tema till hennes kalas, det hade varit sååå cooolt i den där lokalen du bokat! 😍 Åh kan du inte filma lite granna om du får tiden till det på kalaset alltså hihi

 12. Tänkte bara fråga vad är skillnaden på dop och namngivningsceremoni? För vi vill göra något liknande när våran dotter fyller 1 år 🙂

  1. Dop sker i kyrkan och är därför religiöst kopplat. Namngivningsceremoni har inget med religion att göra och kan ske vart och hur man vill 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *