Happiest friday!

Glad fredag älskade ni, 

Vill börja det här inlägget med att önska er en superhärlig fredag! Idag ska vi mysa med familjen, vi ska äta middag med Zeldas farfar och bonusfarmor med kusinerna. Innan vi åker hem till min svärfar ska vi svänga förbi IKEA först, jag behöver en sån där potatispress eller ”stöt” till att kunna göra barnmat till Zelda. Vi har en mixer här hemma men vill inte dra fram den varje gång om inte jag måste använda den. Det blir ju mycket större disk. Nu tänker jag lite extra på disk, tvätt och städ här hemma. Att det inte ska bli mer i onödan. Det är ju lite extra av allt nu när man har barn. Robotdammsugare måste nog vara en av det bästa som har hänt oss sen vi fick Zelda, haha.

Det är så mysigt att få börja dagen med härliga bebisskratt. Blir alldeles varmt i hjärtat att se hur Zelda gapskrattar varje gång Bill pussar henne. Hon tycker tydligen att det är kul och mysigt med pappas pussar. Undrar hur länge det håller i sig? Vi får väl passa på att pussa henne massor nu, för att snart säger hon väl ifrån?
Efter lek och mat låg vi i sängen alla tre. Jag och Bill på varsin sida av Zelda. Vi tog fram sångboken och sjöng för Zelda tills hon somnar. Nu ligger hon här bredvid mig så sött.

Tacksam att jag har fått en sån fin man som älskar mitt lilla barn mer än allt. Bill är en sån kärleksfull pappa, jag trodde inte att jag kunde bli mer kär i den här mannen men jag känner mig mer och mer kär i honom varje gång jag kollar på honom. Jag önskar och hoppas att jag kan känna den här underbara känsla och lyckan förevig. 

Ha en härlig fredag nu finaste ni! Kramar från mig och barnen 

4 kommentarer

  1. Jag vägrade bli pussad av pappa när jag var liten för att hans skäggstubb stacks, haha, så passa på nu! x)

  2. Inte en sassabassa fan

    Perfekt par är ni! Underbara flätor, jag har försökt göra det på mig själv men icke funka det!

  3. Haha samma med ovanstående talare. Hatade de som liten oxå! Ha en grymt mysig helg nu med familjen! ❤

  4. Njut av varje dag som ni får krama å pussa henne. Det kommer en dag då de skäms massor inför sina vänner ? men ofta gosar de hela livet bara ingen annan ser det ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *