Stekt ris med ananas

God kväll solstrålar! 

Zelda somnade vid klockan 7 på kvällen ungefär. Hon har kommit in i en ny sömnrutin tror vi på. Hon somnar för kvällen mycket tidigare nu än innan. Nu somnar Zelda kring 18-19, vaknar den vanliga tiden 6-7 på morgonen och somnar alltid om direkt efter första morgonmatning. Skönt! Jag och Bill har fått lite egentid på kvällarna med oavbruten filmkväll och spelkväll. Hoppas att det håller i sig, hehe.

Det kom aldrig regn och åska idag som de lovade. Jag ska nog sluta tro på väderprognosen. Den har haft fel många gånger nu. Vilket är i och för sig bra, för att man blir alltid så överraskad. När vi såg att solen var framme under hela eftermiddag gick vi faktiskt ut och köpte en glass. Zelda sov ingenting under mina 4 timmar med henne. Så fort vi kom ut somnade hon i vagnen direkt. Sen gick vi förbi hotellet som ligger nära här vi bo för att kolla in deras festlokal till Zeldas namngivningsceremoni. Vi har funderat på att ha ceremonin nu under hösten eller samma dag som Zeldas ett års dag. Jag och Bill har inte kommit överens än, vi får helt enkelt se hur det ligger till med tiden och vad vi har kommit fram.

Till middag lagade jag stekt ris med ananas.
Ingrediender:
Ris, proteinkälla, lök, tomater, ananas, valfria grönsaker och rotfrukter krydda med socker, buljong och ostronsås (finns vegetarisk alternativ).

4 kommentarer

 1. Det åskade i sthlm fast tidigt på morgonen. En vän till mig jobbar natt i city å berättade att de dundrade på bra men nästan inget regn.

  Däremot ska de åska i morgon, bli varmt å blåsa kraftigt. Lite tromb varning eftersom temperaturen blir över 28 grader.

  Roat mig med att skörda nypon. Mindre kul att rensa (klipulver). Men de ska torkas i ugn å bli nyponpulver.

 2. Viktoria

  Lite kul att jag läser detta inlägg mitt i natten medans det åskar, blixtrar och regnar här haha.

 3. Vad gott det såg ut ????
  Har du recept på maten???

  Blev kallad rasist ?

  https://nouw.com/sassabassa/jag-blev-kallad-rasist-for-att-jag-skrev-34070032

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *