Miss my fam

Jag och Bill har kontakt med min familj varje dag i vår lilla chattgrupp. Mamma jobbar inte med något just nu och hon har det såååå harmoniskt hemma. Precis som jag har önskat och drömt om. Att mamma får vila och fokusera på saker som hon tycker är kul. Under sommaren har mamma plockat jordgubbar som hon själv har odlat på gården, det var så mycket jordgubbar till över att hon ställde ut dem på gården som folk kunde köpa. Haha, mamma var inte ens hemma många gånger när hon ställde ut jordgubbarna. Men det är så härligt att man kan göra så i ett mindre samhälle, alla känner alla, vi litar på varandra och man behöver aldrig vara rädd att något otrevligt skulle hända. Är man inte hemma har grannarna alltid koll åt oss.

Sen åkte hon och pappa helikopter till fjällen och fiskade för två helger sen och nu under helgen var hela familjen (förutom jag) i fjällstugan. De fiskade och plocka lite fjäll-blåbär. Mys!

När mamma är hemma ringer hon alltid så att vi har videochatten igång, hon vill vara med och se vad vi gör. Mamma fick se när Zelda höll i nappflaskan själv, när hon rullar, pratar, leker med hennes leksaker, när vi matar och nattar Zelda. Mamma blir så lycklig av att få ”vara med”. Det är fantastiskt att vi har smartphones idag. Den hjälper ju till att minska saknaden som kan uppstå med distansen lite grann.

Vet ni vad?! Mamma och Fay ska komma till Stockholm hälsa på oss nu om två veckor! Äntligen! Som vi har längtat! De ska vara här i 4 dagar och åker hem dagen innan vi åker till Franska Rivieran. Pappa fastnar dessvärre med jobbet i fjällen. Han jobb styrs mycket av vädret. Han ska komma hit sen när rätt tillfälle dyker upp. Fina pappa. 

Lite bilder från familje-chatten:

4 kommentarer

  1. Visst ägde din mamma en restaurang, har för mig det. Är den nedlagd eller tar hon en paus?

    Du har skrivit många gånger om hur mycket hon arbetar så det är verkligen behövligt för henne att få lite ro, speciellt mer tid till dig och Zelda <3 Speciellt när hon var i Thailand så mycket.

    Hur ser huset ut där föressten? Nån uppdatering? ^^

  2. Vilken fin mamma du har! Och vacker är hon med:)

  3. Inte lätt när ens familj bo långt bort:/ Har samma sak och det är svårast när alla är tillsammans..förutom en själv. Kram!

  4. Mums!

    Saknar den här fina tilliten som fanns förr. Här måste man låsa för de e problem med droger i samhället här. Tråkigt. En del inbrott å överfall.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *