Älskade cybervänner

Älskade cybervänner, 

Jag vill bara skicka kärlek till er genom skärmen. Vet att jag säger det här hela tiden men vill bara påminna er hur mycket jag uppskattar er. Varje kommentar, varje hej, varje cyberkram och kärlek betyder massor. Jag är tacksam att ni vill vara mina cybervänner. Jag älskar hur ni har skapat en sådan härlig och positiv miljö här i bloggen bland kommentarsfälten.
Min familj och vänner läser bloggen dagligen. De blir jätteglada när de ser hur trevliga och kärleksfulla kommentarer som ni har lämnar. Att internet inte är så mörkt trots allt. Det finns mycket kärlek och glädje här, så underbart!
Tänkt att jag har den turen att ha er. Ni är verkligen fantastiska och omtänksamma människor. Tack snälla för att ni väljer att hänga här och vill vara mina cybervänner. Den här lilla bloggen tappar hela sin charm utan er. Det vet ni vah?

Japp, det var bara det jag ville säga. Hoppas att ni vill ta emot all den här kärleken som jag har fyllt upp i ett inlägg med öppna armar!

Jag och min lilla familj önskar er en underbar start på denna dag! 

62 kommentarer

 1. Älskade fina Foki!! Jag tror inte det går att hitta fel på dig. Du är alltid positiv, en stark superwomen är du verkligen. Det är du som sprider kärleken och glädjen som smittar av sig till oss:) Har inte sett en negativ kommentar här inne någonsin. Det är du som skapat en sådan bra stämning. Tack snälla för det….det finns så många bloggare som provocera och svara på kommentarer kaxigt. Det har du aldrig gjort,
  Läser din blogg dagligen, jätte kul att ser Zelda växa upp!! Världens finaste, bästa bloggare. Du och Therese Lindgren är mina stora favoriter:) Lycka till med din lilla familj. Kram!

  1. Finaste du <3
   Hehe, jag har mina brister också. Men ingenting som skulle skada andra så det är tur det! 😉
   Tack snälla för den här fina kommentaren. Vilken glädjespridare du är. Fortsätt vara så här underbar och awesome. Ös på med kärlek på internet som om det vore glitter! Det är du verkligen bra på ser jag 🙂

   Jag uppskattar verkligen att du följer oss. Zelda är så glad att ha en snäll cybermoster som tittar till henne.

   Kramar massor från mig och familjen <3

 2. Kram till dig!

  1. Miljoner kramar tillbaka finaste Elina <3
   Du är underbarast! Nu när du ändå har hängt med så länge får du aldrig göra slut med mig 😉 Haha

   1. Lol, ingen fara ska du nog se. ^^’

    Jag såg en kul sak i vintras som jag tänkte köpa till dig och Bill, men jag hade inte råd att spendera pengar då. Ska se om jag lyckas få tag i den nån gång snart! 😉

   2. Åh, fina! Spara dina pengar! Köp den när du har gått klart skolan och skaffat dig ett coolt jobb.
    Vad ska du jobba med efter din utbildning förresten? Vet att du läser biomedicin men jag har inte koll på vad man blir sen med en sån utbildning. Kan man forska botmedel för cancer typ? Haha, Men coolt låter det i alla fall. <3

   3. Åh den är inte så dyr, jag hade bara riktigt dåligt med pengar då. ^^’

    Tja du, vad kan man bli? 😛 Det är en ganska bred utbildning som tar upp de flesta sjukdomar och läkemedel och om hur cellerna fungerar. Nu har jag pluggat i tre år och har känt det som låter mest intressant är immunoterapi (att manipulera immunförsvarscellerna till att hitta och gå på cancerceller bättre) och antibiotikaresistensen hos bakterier. 🙂 Hörde ett radioprogram om stress också och att man vet ganska lite om hur vardagsstress påverkar oss (främst kvinnor), så det skulle också vara intressant att veta mer om.
    Men efteråt kan man jobba på företag med att sälja produkter som typ antikroppar, i industrin för att utveckla nya läkemedel, som vetenskapsjournalist (om man kombinerar med en sån utbildning) eller som en forskare med sitt egna projekt. Den här sommaren och förra hjälpte jag en professor med hennes projekt, sedan ska jag redovisa mitt resultat.
    Tyvärr blir jag nog inte klar på ett tag för jag tappade plugglusten totalt efter att pappa gick bort förra våren så jag har en massa tentor att skriva om nu. Så jag har mått rätt så dåligt ett tag nu, men jag försöker klara av dem så gott jag kan.

 3. Vilken super duper fin header! Wow…din blogg är bäst verkligen.

  1. Finaste Fanny! Tack snälla <3
   Bloggen är bäst p.g.a. av er! Det är ni som gör den här bloggen bra!

   Kärlek <3

 4. Inte en sassabassa fan

  Kärlek tillbaka fina Foki!! Det är du som skapat denna fina stämning genom att bara vara du! Är inne o kolla här dagligen, du är alltid lika uppmuntrande. Även om du haft en svår dag så skriver du ändå om det positiva som varit. Verkligen en inspiration till mig och mina vänner! Hälsningar ifrån Småland

  1. Åååh, tack snälla för att du tog dig tid att lämna den här fina kommentaren. Vad glad jag blev, Tack tack tack! <3
   Det är inte bara jag. Det är ni läsare som gör det till en bra stämning här. Det är ömsesidigt. Du och andra läsare ska ha cred också! Ni är en av mina största inspirationer i livet.

   Tack för att du följer bloggen!
   Kramar massor <3

 5. Man blir berörd av all kärlek som finns här. Nu börjar jag snart gråta. Det e så fint att läsa om alla fantastiska inlägg å tips som alla delar med sig av.

  Det känns verkligen som en stor cyberfamilj även om vi inte träffats. Att vara en del av detta känns så fint. Möjligheten att få se er söta dotter växa upp är roligt. Hon har två fantastiska föräldrar som har så mycket kärlek i sitt hjärta att det räcker till hela universum.

  För mig som e hemma på dagarna blir det en glädje att läsa bloggen. När man har en dålig dag så kan man komma in här å känna all värme så känns det bättre.

  Kram alla fina människor… älskar er ❤❤❤

  1. Stor kram till dig med Monica. Det sprids verkligen värme här inne, i agree. Hoppas det fortsätter så här:)

   1. Ni är så fina med varandra! Så kul att se! <3 <3

    Kärlek! <3

  2. Nä, nu gråter jag! :’) <3
   Jag blev så rörd, vet inte vad jag ska säga. Tack för att du är del av vår lilla cyberfamilj. Jag är så tacksam att jag har dig som är en av dem finaste cybervännerna! Tack för att du är du <3

   Vi alla kan ha dåliga dagar ibland. Det är tur att vu har vi varandra. På mina sämre dagar känner jag mig extra tacksam att jag har er och jag är glad att ni känner detsamma med mig.

   All kärlek från mig och lilla familjen <3

   1. Massor av kärlek tillbaks ❤❤❤

 6. Tack själv bästa Foki för all glädje och värme du sprider ❤️

  1. Kärlek till dig underbaraste Regina <3
   Tack för att du hänger här.

   Kramar massor från mig och familjen!

 7. Tusen tack själv! Du som lyckats skapa en så fin o lycklig blogg som man alltid vill gå in på. Jag ska strax till jobbet o kände mig lite nere, känns ändå lite bättre nu när jag läste det du skrev. Du gör en alltid på bättre humör. Skapar välmående att läsa o se bilderna i din blogg <3

  1. Det är ni som gör bloggen så här glädjefylld. Om inte det vore för er, att ni alltid var så snälla och sprider så mycket glädje skulle den här bloggen inte vara lika kul! 😉 <3 Man blir som den man umgås med brukar man säga. Hehe, <3

   Tack för att du har följt bloggen och att vi har hållit ihop så länge.
   Kärlek och kramar! <3

 8. Kärlek och värme till dig som har skapat denna plattformen där vi kan älska varandra! Du och din familj är underbara!

  1. Tack själv för att du är en del av familjen <3
   Jag uppskattar verkligen en sån underbar cybervän som du. Snart ses vi IRL! Hoppas jag! Jag längtar till den dagen så!

   Kärlek från oss älskade Mou.
   Kramar från mig och barnen!

 9. ”There are no strangers here; Only friends you haven’t yet met.”
  Tyckte detta citat passade bra in här…fortsätt sprida glädje!!

  1. Word! Håller med! 😀 <3
   Det är verkligen så!

   Tack för att du följer bloggen och fortsätt att sprida glädje du med!

   Kärlek <3

 10. Så fint av dig! Tack för att du sprider så mycket kärlek omkring dig!

  1. Jag kan bara säga detsamma! 😀 <3
   Tack för att du har hängt här ett tag och att du inte har tröttnat på mig än.

   Kramar massor finaste du! <3

 11. Du sprider själv så så så mycket kärlek 💗 man kan inget annat än att älska dina i lägg 💗 Du är en fantastisk människa 💗

  1. Detsamma finaste Sandra! <3
   Du är alltid så rar varje gång du lämnar en kommentar här.
   Du är en av anledningarna att den här bloggen är så trevlig som den är! <3

   Kramar massor till världens underbaraste! Pussa lilla fluffbollen från mig!

 12. Älskade fina Foki, TACK för att du har en sån underbar blogg och delar underbara inlägg och bilder till oss! ❤️ Din blogg är speciell, går inte ens att hitta dom rätta orden till att beskriva! Stpr kram och Kärlek till dig och din familj! Ps. Din header är så fin, kul att du valde den bilden! 🙂

  1. Tack själv för att du är en del av bloggfamiljen <3

   Jag skriver bloggen som om jag vill förmedla något till mina allra käraste, med mycket kärlek! Ni har alltid varit så fina mot mig och jag känner att vi har skapat en sån fin relation med varandra här. 🙂

   Tack för komplimangen om den nya header, Klart att Zelda ska vara med. Hon är mitt liv, hon är mitt allt 🙂 <3

   Kärlek från oss!

 13. Vad fint skrivet. Du är den bloggare jag tycker mest om. Så roligt att läsa din blogg och se dina bilder. Ha det fint söta du.

  1. Underbaraste! Tack snälla för att du följer bloggen. Jag hoppas att vi håller ihop flera år till!
   Dina kommentarer är alltid så fina! Tack för att du gör den här bloggen så trevlig! <3

   Kramar och kärlek från mig och min lilla familj <3

 14. Jag älskar din blogg för den ger mig positiv energi som jag behöver. Tack. Kram

  1. Åh, tack snälla för att du tog din tid att lämna den här kommentaren. Vad den gjorde mig glad!
   Tack för att du följer bloggen. Hoppas att vi håller ihop flera år till!

   Kramar från mig och familjen <3

 15. Följt dig sedan 9 år, har en gammal teckning hemma från min lillasyster och brukade visa dig henne (hon älskade hello Kitty) så hade hon målat en hello Kitty med dig brevid för cirka 8-9 år sedan 😂😂 ska leta upp den och skicka bild på instagram. Men du är den härligaste mamman jag vet och du är grym tillsammans med fin familj!! Ni äger ❤️❤️❤️

  1. Whaat sååååå länge?! :O <3
   Vi är cyberbästisar ju!!! Haha 😀

   Åh! Hoppas att du hittar teckningen. Den vill jag så gärna se!

   Tack snälla för den här fina kommentaren Linn! Dina fina ord värmer hela mitt hjärta. Så overklig att jag har en sån fin cybervän som du.

   All kärlek från mig och lilla familjen <3

 16. Steffi Stenbert

  Om jag känner mig lite nere så klicka jag mig in har och uppmuntras direkt…Så glad att du valt blogg livet för du är fan en grym bloggare. Många kramar till dig❤

  1. Jag gör detsamma! När jag känner mig lite nere kommer jag alltid in här och läser era kommentarer. Som denna t.ex! <3
   Tack snälla för att du följer bloggen! Jag är ofantlig glad att du är en av mina cybervänner!

   All kärlek från mig och familjen <3

 17. Skulle gärna träffa dig världens finaste Foki. Kan du inte har en blogg träff😍 Tack för att du väljer att blogga!

  1. Jag ska ordna en träff nu i November. Intim lunch med mina käraste läsare. Håll utkik här sen när det blir aktuellt! 🙂

   Tack själv för att du väljer att läsa bloggen. Du är en stjärna!!!

   Kramar massor <3

 18. TACK Foki för att du VILL sprida glädje. TACK Foki för att du älska oss. TACK Foki för att du kämpa på. Du är verkligen en underbar människa, en stor förebild för alla.

  1. Tack själv finaste Stina <3
   Du är en riktig glädjespridare och jag hoppas att du fortsätter vara så här awesome förevig! Vi behöver fler härliga människor som du.

   Ta hand om dig fina du,
   All kärlek från oss <3

 19. Tack snälla du orkat blogga dessa år! Det är så mysigt att titta in här varje dag, speciellt då kommentarsfältet har såna good vibes 🙂 Vet att du vid vissa tillfällen har tvekat men det är coolt att du fortsatt ändå!

  Enda nackdelen är att man ibland stannar upp och tänker ”shit, vart har tiden gått” eftersom man började kika in här som tonåring och känner sig jätte gammal haha!

  1. Haha, hur tror du att jag kände mig när folk kommer fram på stan och säger: -Jag läste din blogg när jag var liten. Då känner jag mig gammal! Ändå är de typ jämgamla som mig, haha.
   Vi har ju växt upp tillsammans med bloggen. Det är fint tycker jag! Vilken grej egentligen!

   Hur kommentarsfälten ser ut här har jag bara dig och de andra cybervännerna att tacka. Det är ni som gör den här bloggen så ”good vibe”, hehe.

   Kärlek från mig och familjen! <3

 20. Jag läser i princip endast din och en annan blogg som jag båda har läst sedan 2009 eller 2010. Jag är så trött på all drama som uppstår på internet så det känns underbart att läsa bloggar där alla är så snälla och respektera varandra!

  1. Jag känner mig ärad att du väljer att läsa just min lilla blogg! <3

   Ja, det var mycket drama förr. Jag hoppas att det inte är så något mer? 🙂

   Jag tror att samma typ av människor söker sig till varandra. Människor med hjärta på samma ställe. Vi har förmodligen likheter med varandra som gör att du väljer att hänga här. Man väljer sina vänner. 🙂

   Du är underbarast, jag hoppas att vi håller ihop flera år till!

   Kramar <3

 21. Du är bäst Foki!<3

  1. Du kan vara bäst! <3
   Tack snälla för att du följer bloggen. Älskade du!

   Kramar!

  1. Kärlek! <3

 22. Tack själv❤❤❤

  1. Finaste <3
   Önskar dig en underbar dag. All kärlek till dig från mig och familjen <3

   1. Tack så mycket, Foki! Önskar dig detsamma❤

 23. Du är så fin ❤️❤️😍 Ge inte upp ❤️

  Vad underbart älskar din sida❤️❤️❤️❤️ Ge inte upp 😍.

  Så dåligt 😓

  https://nouw.com/sassabassa/vissa-bloggare-borde-verkligen-skammas-34348074

  1. Tack! Kärlek till dig! 🙂 <3

 24. Du sprider så mycket värme och kärlek! många kramiz<3

  1. Det gör du också! Du är en av anledningarna att bloggen är så här härlig som den är! Tack för att du har följt bloggen så länge. Jag hoppas att vi håller ihop flera år till. Min allra finaste cybervän <3

   Kramar <3

 25. Jag vill bara söga att du är jätte söt, o har ett hjärta av guld 😍.

  1. Åh, tack snälla <3
   Vilken snäll kommentar. Right back at you!
   Tack för att du lämnade den här kommentaren och gjorde mig glad.

   Kram!

 26. Tack till dig som har en sån bra blogg där glädjen är stor – alltid!! DU ÄR GRYM!!

  1. Tack för att du är en del av bloggfamiljen! Älskade cybervän! Hoppas att vi håller ihop flera år till <3

   Kärlek från mig och familjen <3

 27. Foki, du e den finaste bloggerskan eeeever på riktigt!!! ❤
  Å jag har träffat dej en gång 2015 när du hade din fan träff i Stockholm. Eller var det 2016, jag minns inte men jag minns dagen som om det vore igår. Sååå genuin människa 😍 (nu börjar jag gråta) anyways hihi Du kommer alltid vara min nr1 Idol för du sprider sådan positiv energi, sådan person som man verkligen behöver i sitt liv, som jag unfortently inte har många av.

  Ååh måste oxå få säga att, även om jag inte hänger så ofta här på din blogg längre, så håller jag ständigt koll på din instagram. Det är ju som en andra blogg där, så där har jag hållit hus på senaste tiden ❤
  Stora kramar å kärlek till dej å din mini familj, jag önskar dej all lycka i framtiden 😘😘

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *